21 mart. 2022 | 20:37

Dan Bittman dezminte ultimul zvon apărut despre el. Adevărul, spus direct de vedetă EXCLUSIV

Monden
Dan Bittman dezminte ultimul zvon apărut despre el. Adevărul, spus direct de vedetă EXCLUSIV
Dan Bittman a încântat cu talentul său muzical multe generații de români în cei 40 de ani de carieră

Dan Bittman a rămas cu un gust amar după cei doi ani de pandemie. El susține că nu a primit nici măcar un leu din partea statului român. „Nu am trăit din mila autorităților! Dar ce spun eu de bani? Nu am primit nici măcar un telefon, de la vreun parlamentar sau din partea oricui, de la vreun minister…

Dan Bittman simte gustul amar al pandemiei

Dan Bittman, în exclusivitate pentru Impact.ro, spune că a rămas cu un gust amar după cei doi ani de pandemie. Doi ani în care statul nu a mișcat un deget pentru artiștii liber profesioniști.

„Cei ca mine, artiștii liber profesioniști, nu au primit niciun fel de sprijin, absolut nimic din partea statului!”, a precizat Dan Bittman pentru impact.ro.

Ultimii doi ani i-au zdruncinat nu doar cariera

Liderul trupei „Holograf” admite că ultimii doi ani i-au zdruncinat nu doar cariera, ci și încrederea în stat și în cei care formează clasa politică actuală.

„În cei doi ani de pandemiei, când o vreme nu am mai avut voie nici măcar să-mi fac meseria, nu am primit nici măcar un leu ajutor din partea autorităților. Nu am trăit din mila autorităților! Dar ce spun eu de bani? Nu am primit nici măcar un telefon, de la vreun parlamentar sau din partea oricui. De la vreun minister. Un telefon prin care să fiu întrebat măcar cum am reușit să supraviețuiesc, să trec peste aceste luni, prelungite în ani, în care nu am putut să-mi fac meseria.

Mi-l amintesc pe domnul Iulian Bulai, membru al Camerei Deputaților, care s-a inflamat după prezența mea la Revelionul televiziunii publice dintre 2020 și 2021. Ei bine, acest tânăr deputat nu a știut altceva decât să facă declarații prin care să-și încânte șefii sau colegii de partid.

Nu m-a sunat niciodată să mă întrebe cum o duc sau alte lucruri de bun-simț. Problema e că sunt mulți alții ca Iulian Bulai, la diverse partide. Sunt mulți cei care mimează că fac ceva doar de dragul jocului. Am decis să nu mă mai lupt cu acest gen de oameni! România e genul de țară, după mine, în care nu ai timp să te plictisești.”, a sunat decizia amară a lui Dan Bittman.

Artistul spune că nu ar fi mirat de noi tertipuri din partea statului

Dan Bittman a ales să nu se ferească de duritatea cuvintelor:

„Am un gust tare amar după cele întâmplate. Acum, mai nou, am uitat de pandemie, căci ne-am trezit cu războiul din Ucraina. Dar problemele noastre, ale artiștilor nu au dispărut. Nici pomeneală!

Nimănui nu i-a păsat de noi. Ba dimpotrivă, aș spune că nu m-ar mira dacă ar încerca să găsească tot felul de tertipuri prin care să încerce să mai fure niște bani de la artiștii liber profesioniști!”.

„Cânt de mai bine de 40 de ani”

Dan Bittman afirmă că statul căruia prin talentul său artistic i-a oferit „câteva milioane de euro” în cariera sa, a binevoit să-l lase de izbeliște în ultimii ani.

„Cânt de mai bine de 40 de ani. Doar în ultimii 30, spre exemplul, există documente care atestă că trupa Holograf a oferit statului român, prin impozitarea pe bilete sau mai știu eu ce alte minuni, milioane de euro prin concertele noastre. Nu exagerez deloc când spun milioane de euro.

În schimb, la o adică nu am primit înapoi nici măcar un leu! Lucrurile poate își vor reveni. Începem să fim căutați, ușor, ușor, să mai programăm câte un concert sau două.

Nu se așteaptă nimeni la o revenire la zilele de altădată printr-o simplă bătaie din palme. Nimeni nu mai e naivul de altădată!”, adaugă cel care va împlini la finele acestei luni 60 de ani.

Dan Bittman: „Nu e bine să fii nici bogat, nici sărac!”

Pe de altă parte, Dan Bittman admite că a reușit, doar prin eforturile sale personale, să-și păstreze un anume stil și confort de viață.

„Scrieți că am sărăcit, dacă vreți. Azi adevărul nu mai este prețuit. Iar lumea te judecă în fel și chip! Nu e bine să fii nici bogat, nici sărac.

Nu e bine nici să vorbești despre subiecte delicate, le știți dumneavoastră care sunt. Pare că e mai bine să te faci că nu vezi ce se întâmplă în jurul tău”, a mai spus Dan Bittman.

El a infirmat că în prezent ar conduce o mașină veche, marca Audi, adăugând sec că a fost și a rămas fanul autovehiculelor Mercedes, mașină pe care o conduce de ani buni.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro