Cum va face Anda Adam sute de mii de euro. Ce propunere financiară babană a primit înainte de pandemie

Cum va face Anda Adam sute de mii de euro. Ce propunere financiară babană a primit înainte de pandemie
Cum va face Anda Adam sute de mii de euro

Anda Adam este hotărâtă să facă bani mulți, acum că noua ei afacere a înflorit. Este vorba despre implicarea în afaceri imobiliare, industrie în care activează, se pare, încă dinainte de pandemie.

Cum va face Anda Adam sute de mii de euro

Artista este trup și suflet pe șantier, convinsă că astfel va face bani și considerând că banii pe care îi poți face din YouTube, spre exemplu, sunt puțin în comparație cu imobiliarele. Și așa, Anda Adam a ajuns să fie șefă de șantier, la 41 de ani. De altfel, aceasta a reușit chiar să facă bani frumoși în pandemie, când alți artiști o duceau foarte greu cu banii, din cauza lipsei evenimentelor.

Anda Adam a investit în afaceri imobiliare, iar acum culege roadele. Artista construiește și vinde vile la marginea Bucureștiului, astfel că sumele care îi intră în conturi nu sunt mici. O vilă în zona Pipera Tunari, acolo unde Anda Adam construiește case, pornește de la peste 130.000 de euro.

”Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a dezvăluit artista, la Antena Stars.

Anda se implică personal în afacere și merge pe șantier ca să să-și supravegheze muncitorii.

„Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mai mărturisit artista.

Anda Adam, fericită și în viața personală

În ce privește viața personală, artista pare mai fericită ca oricând, pozând în brațele noului iubit, pe care nu se mai ferește să îl arate lumii. Anda Adam și-a asumat relația în urmă cu două luni, iar povestea pare a fi una frumoasă în continuare. Soțul ei, Sorin Nicolescu, făcea în urmă cu ceva timp declarații despre despărțirea lor.

“Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, spunea Sorin Andrei Nicolescu de curând, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI