Bravo, ai stil! Celebrities sezonul 7 a debutat cu primele imagini. Anda Adam a șocat cu ținuta sa

Bravo, ai stil! Celebrities sezonul 7 a debutat cu primele imagini. Anda Adam a șocat cu ținuta sa
Primele imagini ale ținutelor din sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil

Bravo, ai stil! Celebrities vine cu o nouă provocare pentru cele mai stilate vedete. Fanii show-ului de modă au primit deja primele imagini din cadrul competiției cu câteva dintre ținutele de început ale celebrităților. Anda Adam a surprins pe toată lumea cu vestimentația aleasă.

Bravo, ai stil! Celebrities sezon 7

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii ‘Bravo, ai Stil!’ sunt pe ultima sută de metri, iar telespectatorii mai au foarte puțin de așteptat până să vadă prima ediție tumultoasă. Show-ul de modă va debuta în cursul zilei de miercuri, de la orele 22:30, la Kanal D.

Cele nouă concurente care au acceptat bătălia grea sunt mai pregătite decât niciodată să facă tot ce pot pentru a demonstra tuturor că au stil și pentru a câștiga simpatia fanilor. De asemenea, o nouă schimbare din cadrul proiectului revine în dreptul juriului care acum are un alt membru.

Tibi Clenci este cel care îl va înlocui pe Cătălin Botezatu. Alături îi vor sta Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Cele 9 concurente sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon. Ele sunt vedetele pregătite pentru o călătorie în lumea modei și pentru schimbări de stil cum poate nu se așteaptă.

Cum s-a îmbrăcat Anda Adam?

Mulți dintre fanii celebrei cântărețe au fost surprinși de prima ținută dezvăluită. Anda Adam a ales o vestimentație complet neagră din cap până-n picioare. Cei care o cunosc și o urmăresc de atâția ani pe artistă știu că în general abordează piese vestimentare foarte colorate, dar iată că de această dată a venit cu o surpriză.

Blondina și-a păstrat eticheta și a purtat un top care îi lăsa la vedere abdomenul bine lucrat la sală. Piesa care a furat privirile tuturor a fost categoric pălăria imensă pe care a purtat-o pe cap.

  • Vezi Galeria FOTO

Ce își propune noul jurat?

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediţia Fashion, iar fotografiile sale se regăsesc pe copertă și în paginile unor renumite reviste precum: Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania şi GQ Brazilia.

Artistul îl înlocuiește pe celebrul designer Cătălin Botezatu care a făcut un pas în spate în noul sezon al acestui proiect. El va trebui să facă echipă bună cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”, a spus fotograful.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI