Cum trăiește Elena Udrea în România, după ce s-a întors din Costa Rica. Ce spune despre Alina Bica

Cum trăiește Elena Udrea în România, după ce s-a întors din Costa Rica. Ce spune despre Alina Bica
Ce spune Udrea despre Bica și cum este viața în România, după întoarcerea din Costa Rica?

Elena Udrea a revenit la vechile obiceiuri: se bucură de timpul petrecut cu soțul său, dar mai ales de fiica de care a stat departe atunci când a trebuit să plătească pentru infracțiunea înfăptuită. Cum arată viața sa și ce face acum aceasta?

Viața Elenei Udrea, după ce s-a întors în Costa Rica

Elena Udrea se bucură de libertate și este foarte preocupată de treburile gospodărești. Fostul ministru a fost surprins de către fotoreporterii click.ro în timp ce își făcea cumpărăturile pentru casă. Fosta politiciană era îmbrăcată foarte lejer cu: o pereche de blugi, cizme roșii, o vestă din blană și o poșetă de 5.000 de euro ca accesoriu. Amintim că Elena Udra a plecat în Costa Rica la începutul anului 2018, moment în care i se aduceau acuzații grave în dosarul Gala Bute, dosar în care se afla și Alina Bica.

Udrea își face piața singură Sursa Foto: Mihai Ionescu (click.ro)
Udrea își face piața singură Sursa Foto: Mihai Ionescu (click.ro)

Ambele au fost astfel arestate în luna octombrie a lui 2018, după ce au primit în țară condamnări definitive. Elena Udrea a primit șase ani în dosarul Gala Bute și Alina Bica a primit patru ani în dosarul în care a fost judecată alături de Adriean Videanu. Cele două au fost eliberate, așa că Udrea a reveit în țara natală în luna iulie a anului curent, procesul reluându-se.

Cum arată viața Elenei Udrea de la întoarcerea din Costa Rica?
Cum arată viața Elenei Udrea de la întoarcerea din Costa Rica?

„Am împărțit două luni același pat cu Alina Bica”

Elena Udrea a povestit de nenumărate ori despre condițiile grele în care a fost nevoită să trăiască alături de Alina Bica. De asemenea, a susțiut că le-a fost amndurora mai ușor să treacă peste tot greul pentru că erau împreună.

„Am stat cu Alina Bica, am împărțit două luni același pat. Dar poate că e mai bine pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste acest moment. Acolo am încercat tot ce se putea juridic, dar soluția a venit din România. Acum ne bucurăm că am ieșit. Situația mea nu este una în care să pot spune anumite lucruri”
Elena Udrea