Cum a mers Elena Udrea îmbrăcată la piață. A purtat o geantă de 5.000 de euro pe braț

Cum a mers Elena Udrea îmbrăcată la piață. A purtat o geantă de 5.000 de euro pe braț
Cum a mers Elena Udrea îmbrăcată la piață

Perioada petrecută în Costa Rica, unde a fost și închisă, a făcut-o pe Elena Udrea să își trăiască acum viața într-o liniște  deplină. Ba mai mult, fostul ministru, abia scăpat de problemele cu justiția, face pași spre normalitate, mergând la piață, dar fără vreun coș de paie pe braț, ci cu o geantă de 5.000 de euro.

Cum a mers Elena Udrea îmbrăcată la Piață?

Abia scăpată de problemele cu justiția, Elena Udrea a lăsat politica deoparte și și-a ales ca preocupare treaba prin gospodărie. Fostul ministru a fost surprins de fotoreporterii Click! în piața Băneasa din nordul Capitalei, unde se târguia pentru acasă, însă nu ca orice gospodină, ci îmbrăcată senzual și cu o geantă de 5.000 de euro pe braț.

De altfel, accesoriul a fost piesa de rezistență, căci blugii au fost unii drepți, la care a asortat o vestă de blană și o pereche de ghete roșii. Ca o cunoscătoare în domeniu, Udrea a studiat mai întâi piața, s-a informat la precupeți de origine și prospețimea alimentelor, apoi a cerut să i se pună într-o pungă mai multe legume.

fostul politician gusturi alese

Printre fructele cumpărate, s-au numărat și unele mai exotice, comparativ de cele cu care este obișnuit românul, cum ar fi pomello ori Kaki.  După ce a pus în pungi mere, banane, portocale, vinete, plus cele numite mai sus, fostul politician s-a grăbit, din cauza frigului, să plătească și să ajungă la mașină.

Cum a mers Elena Udrea îmbrăcată la piață. A purtat o geantă de 5.000 de euro pe braț
Elena Udrea, surprinsă la cumpărături în piața Băneasa din nordul Capitalei, unde a luat de-ale gurii

Văzând-o astfel, unul dintre vânzătorii care au servit-o a ajutat-o să ducă ”prada” de azi până la portbagajul Mercedesului ei, apoi i le-a așezat cu grijă, ca nu cumva să se răstoarne până acasă. După ce a urcat la volan, Udrea a pornit către Corbeanca, la vila logodnicului ei Adrian Alexandrov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI