03 iul. 2022 | 18:20

Cum ți se poate fura mașina în doar 60 de secunde. Tehnica preferată de hoți VIDEO

Utile
Cum ți se poate fura mașina în doar 60 de secunde. Tehnica preferată de hoți VIDEO
Tehnica prin care mașina îți poate fi furată în 60 de secunde.

Toți șoferii trebuie să fie foarte atenți! Mașinile pot fi furate în doar 60 de secunde. Poate pentru unii este greu de crezut, dar un astfel de eveniment s-a întâmplat deja unor conducători auto care regretă că nu au fost mai atenți. Un lăcătuș din Australia a demonstrat cât este de ușor să deschizi mașina în doar un minut. El s-a folosit de câteva date disponibile pentru a putea intra într-un Hyundai. Specialistul a reușit cu ușurință să intre în posesia lui și să îl pornească. Iată cum a făcut asta!

Tehnica specială a hoților: cum ți se poate fura mașina în 60 de secunde?

Mulți conducători auto au trecut prin astfel de clipe negre în care s-au trezit fără bunul personal. Mașinile pot fi acum chiar mai rapid furate.

Un lăcătuș din Australia a demonstrat că poate intra în posesia unui vehicul care nu îi aparține în doar 60 de secunde. Mai exact, el s-a folosit de câteva date disponibile public pentru a intra într-un Hyundai.

Acesta a reușit să îl și pornească la scurt timp. Cei mai mulți șoferi au grija cheii și țin să o protejeze sau să nu o uite pe undeva ori să nu o expună hoților. Hoții pot intercepta și copia mai apoi semnalul pe care îl emite cheia.

Aceasta nici nu trebuie ținută pe masă în timp ce te afli într-un local sau aproape de intrarea în locuință. Cei mai pricepuți în astfel de ilegalități preiau datele cheii, fac o copie pe care mașina să o recunoască și mai apoi totul devine din ce în ce mai simplu.

Cum reușesc hoții să facă asta?

Un video demonstrativ a reușit să îi șocheze pe conducătorii auto. Hoții se pot folosi de un decodor care poate să intercepteze semnalul cheii. De asemenea, ei pot să găsească tot ceea ce au nevoie pe internet.

În mediul online se află informații cu datele necesare pentru a putea crea o copie a unei chei de mașină. Un lăcătuș experimentat a prezentat o bază de date disponibilă online și accesibilă tuturor.

Ea conține informații pentru crearea unei chei pentru orice marcă de bolid. Află că pentru Hyundai ai nevoie doar de seria de șasiu.

Dacă hoții reușesc să facă rost de ea, pot descărca acele coduri puse la dispoziție pe site și pot face astfel o cheie funcțională pe care să o folosească rapid. De aici mai rămâne doar un pas până la comiterea infracțiunii. Ai mai jos un video care te va lăsa fără cuvinte dacă ești șofer.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro