Dani Oțil își exprima încă de ceva timp dorința de a apela la serviciile unui bone pentru fiul său, Tiago, fapt care s-a și întâmplat în cele din urmă, după mai multe căutări. Dani Oțil a povestit în cadrul ediției de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani cum și-a ales bona și la ce anume a fost foarte atent.
Într-o discuție cu un specialist despre cum se alege o bonă și la ce criterii trebuie să fie atenți părinții când caută una pentru copilul lor, Dani Oțil a povestit că și fiul său are o bonă, de care el și soția sa sunt „mândri”.
„Cu bonele nu e ca în filmele americane: au 20 de ani și arată într-un mare fel. (…). Eu am mers pe Chișinău, am ales o femeie care a trecut prin multe lucruri și suntem mândri de ea”, a mărturisit Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.
Până să apeleze la serviciile unei bone, Dani Oțil și soția sa se bazau pe ajutorul venit din partea mamei Gabrielei, pe care, de altfel, matinalul a și angajat-o la restaurantul său și despre care a mărturisit că „e aproape șefa mea”. De altfel, dezvăluirile lui Dani Oțil cu privire la locul de muncă oferit soacrei sale au dus la multe speculații în ce privește salariul pe care i-l oferă matinalul.
„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine, bucătarul are. Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus prezentatorul TV la Neatza cu Răzvan și Dani.
La restaurantul pe care îl deține Dani Oțil, soacra sa are rolul de a ea se ocupa de stocurile de materie primă, de a verifica marfa adusă la restaurant, facturile, curățenia. Referitor la salariul soacrei sale, și Dani Oțil a făcut glume:
„Răzvan: Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!
-Prețul?
– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!
Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”!
Dani Oțil: Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani.
Lăsând la o parte speculațiile, ironiile și autoironiile care s-au născut pe această temă, Dani Oțil și mama Gabrielei Prisăcariu se înțeleg de minune, spulberând cumva mitul ancestralei neînțelegeri dintre noră și soacră sau, de ce nu, ginere – soacră.