Cum se simte fetița Cristinei Cioran, după ce a ajuns acasă. Ce se întâmplă în fiecare noapte EXCLUSIV

Cum se simte fetița Cristinei Cioran, după ce a ajuns acasă. Ce se întâmplă în fiecare noapte EXCLUSIV
Cum se simte fetița Cristinei Cioran, după ce a ajuns acasă.

Cristina Cioran a devenit mamă pe data de 18 iulie, când a născut prematur o fetiță, în în a 29-a săptămână de sarcină. Micuța a stat în spital mai bine de o lună, iar de când a ajuns acasă, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Cum se simte fetița Cristinei Cioran, după ce a ajuns acasă

În niciun an, Cristina Cioran a trecut prin cele mai contradictorii sentimente, de la agonie la extaz, și invers. A trăit bucuia de a afla că este însărcinată, atunci când nici nu se mai aștepta, dar apoi a trecut prin agonia de a-și vedea fetița născută prematur, în a 29-a săptămână de sarcină, în incubatoarele de la terapie intensivă. Au urmat nopți nedormite, multe lacrimi vărsate, multe drumuri la spital, atât cât i se permitea, pentru a-și vedea micuța. Acum, la câteva săptămâni de la externarea bebelușei, vedeta tv și tatăl copilului par să-și găsească liniștea și fericirea. Lucrurile au intrat pe făgașul lor normal, fetița ia în greutate și este un copil tare cuminte.

”E liniștită, doarme, e foarte bine. A luat în greutate, am trecut peste emoțiile avute. Acum este liniște și pace. Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea”, a mărturisit Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Ține legătura permanent cu pediatrul

Cristina ne-a mai spus că fetița este foarte cuminte, că i-a făcut primul vaccin și că ține în permanență legătura cu medicul pediatru.

”E chiar foarte cuminte, ceea ce e surpinzător, dar mă bucur. Doamna pediatru vine la noi, sau merg eu la ea, ținem mereu legătura. Noaptea îi dau laptele la trei-patru ore, mă ajută și mama, care este aici, cu noi”, a adăugat vedeta tv.

Își dorea fetiță

Actrița nu a ascuns faptul că încă de când a aflat că este însărcinată, își dorea ca bebelușul să fie fetiță.

”Amândoi ne doream o fetiță. Am știut sigur că-i fetiță de când am rămas însărcinata. Amândoi am știut asta, ne-am ghidat după instinct”, a adăugat aceasta.

Cristina ne-a mai spus că și partenerul său, Alexandru Dobrescu, o ajută mult în creșterea micuței:

”Amândoi ne implicăm, schimbăm scutece”.

Ema, prioritatea sa

De când micuța a ajuns acasă, Ema a devenit prioritatea numărul unu a vedetei tv, care nu ia în calcul în acest moment o posibilă revenire a sa în televiziune.

”Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar, nu-mi fac planuri acum pentru a reveni în tv, am alte priorități. Nu intenționez să mă întorc la muncă. Momentan sunt în concediu de maternitate”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Vedeta a mai spus că a avut diverse colaborări, dar nimic permanent sau zilnic, ceea ce-i permite să se dedice copilului.

Ce recomandă vedeta tv viitoarelor mămici

După ce a născut prematur, la 44 de ani, din cauza unor probleme de sănătate, care de altfel nu i-au permis să rămână însărcinată mai devreme, Cristina Cioran le îndeamnă pe viitoarele mămici să nu renunțe la visul de a avea un copil, dar în anumite condiții.

”Viitorii părinți rebuie să meargă la medic, să afle dacă ambii sunt în regulă, să facă controale serioase. Orice plan îți faci se poate demola într-o secundă”, a mai spus aceasta.

Motivul nașterii premature

Cristina Cioran a explicat, recent, în cadrul unei emisiuni tv, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a declarat actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI