23 sept. 2021 | 13:45

Ce face Cristina Cioran de când s-a reunit cu fiica sa: ‘Nu pot nici noaptea’

Monden
Ce face Cristina Cioran de când s-a reunit cu fiica sa: ‘Nu pot nici noaptea’
Ce face Cristina Cioran de cand s-a reunit cu fiica sa ‘Nu pot nici noaptea’

Vedeta de televiziune Cristina Cioran dezvăluie cum arată viața ei de când a adus-o pe micuța Ema acasă. Celebra actriță este mai fericită ca niciodată că își poate strânge la piept cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. Deși a întâmpinat o serie de probleme după nașterea prematură, Cristina Cioran poate răsufla abia acum liniștită.

Cristina Cioran a născut prematur la 44 de ani

Devenită mamă la vârsta de 44 de ani, Cristina Cioran a avut mari emoţii la naştere şi după. Fetiţa ei s-a născut prematur la șapte luni. De acolo au început problemele pentru cele două. Ce a urmat este un adevărat coșmar.

Actrița a fost în culmea fericirii când a anunțat că urmează să devină mămică. Totul a decurs de minune până în luna a șaptea de sarcină, când aceasta a făcut o toxiinfecție alimentară și a ajuns de urgență la spital. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a născut prematur. Micuța Ema a fost pusă într-un incubator, unde a stat săptămâni în șir.

Momente de coșmar în plină pandemie de coronavirus

Din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina Cioran nu a putut să-și viziteze fetița ori de câte ori voia, ci a trebuit să respecte un program extrem de strict. O perioadă, mămica și-a văzut bebelușul născut prematur doar o dată pe săptămână.

Din fericire, tot ce era mai greu a trecut. Blondina s-a liniștit în momentul în care medicii i-au spus că starea de sănătate a fiicei sale se îmbunătățește pe zi ce trecere. Astfel, vedeta și-a putut lua fetița acasă.

Vedeta de televiziune este topită după micuța Ema

De aproape o lună de zile, cele două sunt de nedespărțit! Cristina și Ema petrec foarte mult timp împreună, cumva să recupereze toată perioadă nefastă din maternitate.

Pe rețelele de socializare, vedeta de televiziune își ține la curent fanii cu detalii despre bebelușa ei născută prematur. Viața blondinei s-a schimbat radical de când a apărut pe lume Ema, așa că profită de toate momentele alături de ea.

Ce face actrița de când s-a reunit cu fiica sa

Recent, Cristina Cioran le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că sunt nopți în care nu se îndură să doarmă departe de fiica ei, mai ales că cele două au stat separate o perioadă lungă de timp.

„Sunt seri în care nu mă pot abține să nu o culc lângă mine”, a scris Cristina Cioran în dreptul unei imagini cu micuța Ema.