Cum se menține Andreea Berecleanu într-o formă de invidiat. Secretul ei este la îndemâna tuturor

Cum se menține Andreea Berecleanu într-o formă de invidiat. Secretul ei este la îndemâna tuturor
Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul frumuseţii sale

Este considerată una dintre cele mai frumoase şi stilate prezentoare de ştiri din România şi nu este de mirare. Andreea Berecleanu a dezvăluit cum se menţine într-o formă de invidiat. Secretul jurnalistei este, fără îndoială, la îndemâna tuturor.

Andreea Berecleanu, despre secretele frumuseţii sale

În primăvara acestui an a uimit pe toată lumea cu plecarea sa din Antena 1, după 17 ani, iar în noiembrie a anunţat că va reveni pe micile ecrane la o altă televiziune – Prima TV. Admirată pentru profesionalism, dar şi pentru felul în care arată, Andreea Berecleanu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit cum se menţine într-o formă de invidiat. Prezentatoarea de ştiri a povestit că datorează trăsăturile sale, în primul rând, părinţilor şi bunicilor.

“Trăsăturile frumoase și armonioase ale părinților și bunicilor mei. Dar mai presus decât asta, ei au avut atât generozitate și bunătate, cât și caracter! Asta e cea mai importantă îngrijire. Și asta îmi doresc și pentru copiii mei. În rest, punctual, sunt o femeie căreia îi place feminitatea, nu exagerez însă cu nimic. Totul este dozat în așa fel încât să rămână cât mai mult timp și pentru alte plăceri, cred eu, mai importante”, a mărturisit vedetă, pentru Click.

Andreea Berecleanu va prezenta ştirile de la Prima TV

După o pauză de nouă luni, Andreea Berecleanu revine la TV. Deşi în primăvara anunţase că doreşte să se dedice afacerii soţului său, medicul chirurg Constantin Stan – clinica de înfrumuseţare, vedeta nu a putut sta departe de pupitrul de ştiri. După 17 ani petrecuţi la Observator, jurnalista va prezenta, începând de luni, 7 decembrie, Focus 18, de la Prima TV.

“Am observat un alt val uriaș de simpatie din partea publicului, deși semnalele de susținere nu au încetat deloc în aceste 9 luni, cât am lipsit de pe micul ecran. Îmi e dragă prezentarea știrilor, este ce știu să fac cel mai bine, probabil. Nu cred că cei 27 de ani înseamnă doar longevitate, ci și amprenta experienței și a performanței.

Mă uit puţin la televizor. Dar să nu mă înțelegeți greșit, privesc ce se întâmplă internațional, sunt foarte conectată la știrile din țară, am surse de informație multiple. Doar că nu urmăresc jurnale de știri de la posturi naționale, asta poate pentru că știu prea bine “bucătăria din spate”, nu prea au apărut prea multe inovații în domeniu. Nici la nivel de conținut, și nici vizual”, a mai declarat Andreea Berecleanu.

Prima TV anunță, odată cu trecerea la HD, un nou studio și o nouă grafică. Studioul va fi unul virtual, iar singurul obiect fizic va fi un pupitru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI