Andreea Berecleanu revine la TV?! Cu ce televiziune este în negocieri avansate

Andreea Berecleanu revine la TV?! Cu ce televiziune este în negocieri avansate
Fanii Andreei Berecleanu primesc anunţul mult aşteptat. Revine prezentatoarea la TV?

Plecarea Andreei Berecleanu de la pupitrul Observatorului de la Antena 1 a uimit pe toată lumea. Deşi nu a dat prea multe explicaţii pentru decizia luată, vedeta a dat de înţeles că nu a mai fost de acord cu politica postului şi că doreşte să se axeze pe proiecte personale. Iată că acum apar zvonuri cu privire la o revenire la ştiri a îndrăgitei prezentatoare.

Andreea Berecleanu a primit o ofertă generoasă de la o televiziune

După 17 ani petrecuţi la Observator, Andreea Berecleanu şi-a dat demisia, spre suprinderea tuturor, în urmă cu aproape un an. Ştirista spunea atunci că doreşte să ia o pauză de la televziune ocupându-se exclusiv de afacerea soţului său, Constantin Stan – o clinică de înfrumuseţare. Aşa cum era de aşteptat, fanii prezentatoarei au sperat să o vadă din nou la pupitrul ştirilor, aceştia întrebând-o mereu pe reţelele de socializare despre o posibilă revenire.

Admiratorii Andreei Berecleanu primesc acum o veste minunată. După lungi discuţii, fosta vedetă a Antenei 1 ar putea prezenta din nou ştirile. Aceasta s-ar afla în negocieri cu Prima TV, televiziune care este în plin proces de transformare. În cazul în care va semna contractul, aceasta va prezenta, cu siguranţă, jurnalul de seară.

“Indiferent de decizia profesională care ar însemna o colaborare nouă un prim anunț îl voi face pe paginile mele personale de Instagram și Facebook. Am avut invitații la discuții de când am demisionat din Antenă, dar nu m-a interesat subiectul revenirii mele. Dacă se vor schimba planurile, asta înseamnă că cineva trebuie să mă convingă de un produs curat”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru cei de la Fanatik.

Andreea Berecleanu, înlocuită cu Sandra Stoicescu la Observator

Andreea Berecleanu, înlocuită cu Sandra Stoicescu la Observator

Motivul real al “despărţirii” de Antena 1

După 17 ani în care a fost la pupitrul jurnalului de ştiri de la Antena 1, Andreea Berecleanu a demisionat. Aceasta a dezvăluit, iniţial, pe pagina de Facebook că ar fi fost constrânsă de producătorii Observatorului să facă anumite lucruri.

“Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest.

Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea”, a menționat Andreea Berecleanu.

Mai apoi, însă, jurnalista a povestit că mărul discordiei ar fi fost, de fapt, întoarcerea Sandrei Stoicescu.

“Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!

Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruţă. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor”, a declarat vedeta pentru Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI