Cum se înțeleg, de fapt, Cătălin Moroșanu și soția sa, după ce fostul sportiv s-a mutat la București

Cum se înțeleg, de fapt, Cătălin Moroșanu și soția sa, după ce fostul sportiv s-a mutat la București
Cum se înțeleg, de fapt, Cătălin Moroșanu și soția sa

Cătălin Moroșanu a luat, de curând, decizia de a se muta în București, în timp ce la Iași, acolo unde se află familia lui, acesta a hotărât să meargă doar în vizită. A luat această decizie pentru cariera sa de antrenor, deoarece în Capitală și-a deschis o sală de lupte. Dar iată cum se înțelege sportivul cu soția sa, în prezent.

Cum se înțeleg, de fapt, Cătălin Moroșanu și soția sa

Cătălin Moroșanu a explicat cum stau lucrurile între el și soția sa, care locuiește cu fetița lor la Iași, de când acesta a luat decizia de a sta departe de familie. De altfel, mai tot timpul el a fost plecat de acasă, făcând naveta Iași-București. Sportivul supranumit ”Moartea din Carpați” neagă vehement că și-ar fi lăsat familia pentru sport și spune cum este, în realitate, situația în căminul său, și cum se înțelege cu soția sa.

”Eu cred că discuțiile că-mi las familia, până la urmă…sunt lucruri normale. Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână acasă. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.

Niciodată n-o să mi las familia. Soția mea chiar astăzi a plecat din București. Este mândră de mine și eu de ea, atâta timp cât reușim să ne susținem în proiectele noastre, cred că ăsta este secretul succesului. Familia este pe primul loc, nu o s-o las pentru alte lucruri. Dar dacă tot pot face ceva pentru cariera mea de ce să nu ne susținem unul pe altul” , a declarat Cătălin Moroșanu, după ce s-a retras din ring, la Antena Stars.

Speră ca tinerii să îi calce pe urme

Și chiar dacă situația de a face naveta București-Iași și invers nu este tocmai una comodă pentru niciunul dintre soți, alegerile sportivului o fac mândră nu doar pe soția sa, care are un business la Iași, dar și pe mama acestuia.

De altfel, Cătălin Moroșanu a mărturisit că mama sa a fost întotdeauna mândră de realizările lui și speră că așa va fi și pe mai departe. Antrenorul de lupte vrea acum ca tot mai mulți tineri să îi calce pe urme, să devină campioni și să-și facă familiile mândre de reușitele lor.

”Mama mea este mândră de mine, mereu a fost așa și sper că în continuare să merg pe drumul cel bun”, a mai adăugat Cătălin Moroșanu, pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe