Câți bani a făcut Cătălin Moroșanu după Survivor România, de fapt. Și-a publicat declarația de avere

Câți bani a făcut Cătălin Moroșanu după Survivor România, de fapt. Și-a publicat declarația de avere
Cătălin Moroșanu era favorit la câștigarea „Survivor România”

Cătălin Moroșanu, sportiv de performanță, era cotat ca favorit la „Survivor România”. Fanii îl vedeau ca și câștigător al concursului. Dar, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici în cazul lui Cătălin nu a fost așa cum se spera. În urma unei accidentări dure sportivul avea să renunțe și să revină în România.

Cătălin Moroșanu era favorit la câștigarea „Survivor România”

Cunoscut ca sportiv de perofrmanță și cu rezistență, Cătălin Moroșanu era cotat ca favorit la câștigarea competiției din Republica Dominicană. Alături de ceilalți colegi din echipa Faimoșilor, a reușit să facă față probelor grele din competiție.

Numai că, în urma unei accidentări foarte dure, Cătălin Moroșanu s-a văzut nevoit să renunțe și să revină acasă. Imediat după întoarcerea în România sportivul a avut, din păcate, nevoie de intervenția chirurgicală a medicilor, având meniscul rupt.

„Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenție chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viața sportivă. O să încerc o lună de recuperare în România și să văd dacă este nevoie sau nu de operație. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operație la menisc pentru că oricând, dacă aș face alergare sau m-aș antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte și să îmi afecteze ligamentele încrucișate. Situația este destul de gravă.

Știam, am simțit atunci când aveam piciorul în nămol, când am pus mâna pe genunchi, am simțit că nu o să pot să mai continui. Dacă nu m-aș fi accidentat, nu cred că aș fi câștigat Survivor România, în niciun caz. Sunt un om care își analizează opțiunile foarte bine”, declara Cătălin Moroșanu la Teo Show.

Sportivul a încasat bani frumoși depe urma concursului

După intervenția chirurgicală Cătălin s-a întors la Galați, unde și-a preluat funcția de consilier, din partea PNL, în Consiliul Județean Galați. Conform legislației, proaspătul consilier a fost nevoit să-și publice și declarația de avere. În afară de banii încasați după vânzarea unui imobil, 48.000 de euro, din toate aparițiile TV ar fi încasat aproximativ 70.000 de euro.

Conform unor surse la „Survivor România” sumele încasate de Cătălin Moroșanu se învârt între 1.500 și 3.000 de euro. În calitatea de consilier județean Cătălin Moroșanu primește lunar aproximativ  3.845 de lei pentru activitatea sa. Alte dividente vin de la firma pe care acesta o deține, SC Cătălin Moroșanu Promotion SRL, de unde ar fi încasat aproximativ 15.300 de lei pentru anul fiscal 2020.