Cătălin Moroșanu, veste neașteptată în fața lui Teo Trandafir. De ce nu va mai locui cu soția lui

Cătălin Moroșanu, veste neașteptată în fața lui Teo Trandafir. De ce nu va mai locui cu soția lui
Cătălin Moroșanu, veste neașteptată în fața lui Teo Trandafir.

Participarea la emisiunea Survivor România 2021 i-a adus lui Cătălin Moroșanu o mărire a veniturilor sale. Luptătorul este hotărât acum să își urmeze un vis mai vechi.

Cătălin Moroșanu, veste neașteptată în fața lui Teo Trandafir

Astfel că sportivul vrea să își deschidă o academie sportivă, pentru a-i ajuta pe tinerii care vor să practice kickbox, taekwondo sau kempo. Acesta a găsit deja și locul unde va funcționa noul complex sportiv, care, probabil, se va numi chiar „Academia Cătălin Moroșanu”.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu să merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a spus Cătălin Moroșanu, la „Teo Show”.

Atunci când va începe afacerea, Cătălin Moroșanu se va muta la București, iar familia sa va rămâne la Iași, însă o va vizita săptămânal.

„Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici ca să mă ocup de sală”, a mai spus luptătorul.

Ce a însemnat Survivor România pentru Cătălin Moroșanu

Fostul „Faimos” a vorbit despre ce a însemnat Survivor România pentru el, spunând că a rămas cu multe amintiri din Republica Dominicană, unde a învățat mai multe lucruri.

“Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste.

Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI