26 apr. 2024 | 15:21

Cum s-au transformat Gabriela Firea și Elena Lasconi din știriste în primărițe! Trucurile stiliștilor pentru campania electorală 2024. Unde greșesc, de fapt? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cum s-au transformat Gabriela Firea și Elena Lasconi din știriste în primărițe! Trucurile stiliștilor pentru campania electorală 2024. Unde greșesc, de fapt? EXCLUSIV

Gabriela Vrânceanu Firea și Elena Lasconi, foste știriste de succes, la posturile de televiziune rivale, Antena 1 și PRO TV, candidează din nou pentru funcția de primar, în actuala campanie electorală. Înainte de startul alegerilor, stiliștii le-au analizat ținutele și tunsorile, de la debutul pe micul ecran până în prezent. În exclusivitate pentru Playtech Știri, designerul Florin Burescu și hairstylistul Adi Constantin le oferă sfaturi valoroase, pentru un look impecabil, de nota zece.

Adi Constantin, hairstylistul vedetelor, despre tunsorile fostelor știriste tv

Hairstylistul vedetelor Adi Constantin le-a analizat tunsorile, din vremea când se aflau la pupitrul știrilor, dar și de acum, când ambele candidează din nou ca primărițe, în campania electorală 2024. Ce spune despre Gabriela Vrânceanu Firea, candidată, din partea PSD, la Primăria Capitalei:

”De fiecare dată, ea este vopsită în timp util, părul pare mereu hidratat și bine întreținut, nimic nu aș schimba la tunsoarea domniei sale, așadar. Așa, DA! Perioada de jurnalist a domniei sale era cu acele încercări de Balayage șuvițe închise, însă opțiunea de nuanță unitară deschisă este mult mai în avantajul Gabrielei Firea!”.

Și-a exprimat părerea și despre coafura Elenei Lasconi, candidata, din partea USR, la Primăria Câmpulung Muscel:

”Evident, vorbim despre o zonă de confort, în ceea ce privește înfățișarea domniei sale, care abordează un Glam “safe” și o nuanță foarte adecvată de blond miere, care creează o armonie cu felul natural abordat pe partea de make-up, de fiecare dată”, a mai menționat Adi Constantin, hairstylistul vedetelor, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Secretul Elenei Lasconi! De ce crede că va câștiga alegerile cu peste 70 la sută: “Le-am zis apropiaților să mă tragă de mânecă!” EXCLUSIV

Sfat pentru Gabriela Firea: ”Să poarte mai des rochii, are un corp frumos”

Florin Burescu, stilistul vedetelor, le-a analizat ținuta vestimentară. Iată unde mai au nevoie de mici retușuri, pentru un look impecabil:

”Trecerea lor nu a fost atât de bruscă, de majoră, la televiziune purtau ținute stil bussines, prin natura meserie de prezentator de știri. Mă bucur să văd că Elena Lasconi își păstrează același look fresh, acea încredere în sine, și ea și Gabriela Firea îndrăznesc, încă poartă culori, deși în politică multe doamne aleg negrul, griul, albastrul, dar nu este greșit.

Îmi place transformarea Gabrielei Firea, este o trecere în timp în bine, este în trand-ul anilor în care trăim. Aș sfătui-o însă pe Gabriela Firea să poarte mai des rochii, îi stă extraordinar, are un corp frumos, ar avantaja-o. Ar putea să combine orice culoare, mai ales că vine vară”.

Designerul Florin Burescu îi oferă un truc Elenei Lasconi: ”Zona umerilor acoperită”

Florin Burescu a pus sub lupă și ținuta vestimentară a Elenei Lasconi, fostă știristă PRO TV:

”Pentru Elena Lasconi, sfatul meu e ca tot timpul să aibă zona umerilor acoperită, o avantajează foarte bine acest truc, arată bine la corp. Siguranța de sine se transmite și prin hainele pe care le poartă.

Pot spune că ambele doamne sunt atente la imagine, că țin cont ca ținuta să fie adecvată, în funcție de locul în care merg. Arată bine, au ținute actualizate. Sunt încrezătoare, atât din punct de vedere stilistic, cât și mental”.

Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel : ”Nu poți să mă pui într-o cutie și să fiu bibelou”

Aflată de patru ani în fruntea cochetului oraș Câmpulung Muscel, Elena Lasconi este încrezătoare că va câștiga alegerile și din acest an:

”Mi-aș dori foarte mult să trec acest examen cu 70% din voturile cetățenilor orașului. Nu din orgoliu, ci fiindcă un asemenea rezultat nu lasă loc interpretărilor sau comentariilor, de orice fel. Mie îmi place să mă duc pe teren.

Eu așa aș face. Adică oriunde și orice aș câștiga, orice funcție aș câștiga prin vot, eu aș fi una din popor, pentru că mie așa îmi place. Adică nu poți să mă schimbi, nu poți să mă pui într-o cutie și să fiu un bibelou. Nu sunt genul ăsta de om”, a menționat Elena Lasconi, într-un recent interviu pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ce studii are Gabriela Firea. Puțini știu asta despre ea

Gabriela Firea candidează iar la Primăria Capitalei : ”Împreună vom lupta!”

Gabriela Vrânceanu Firea a primit cu bucurie vestea că este noul candidat, din partea PSD, la Primăria Capitalei, după excluderea medicului Cătălin Cîrstoiu:

”Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură.

Fiecare gest de încredere ne întărește angajamentul de a construi împreună un viitor mai bun pentru toți bucureștenii. Sunteți motorul schimbării și împreună vom face lucruri minunate pentru capitala noastră. Mulțumesc din inimă pentru fiecare vot, fiecare cuvânt de încurajare și fiecare pas pe care îl facem împreună!”, a menționat ea, pe contul personal de Facebook.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro