26 iun. 2021 | 17:07

Cum s-a putut îmbrăca Raluca Pastramă la un botez. Reacția lui Pepe a fost neașteptată

Monden
Cum s-a putut îmbrăca Raluca Pastramă la un botez. Reacția lui Pepe a fost neașteptată
Cum s-a putut imbraca Raluca Pastrama la un botez

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției. Cum a apărut superba Raluca Pastramă la un eveniment important din centrul Capitalei. A atras privirile tuturor bărbaților. Pepe va fi invidios după ce va vedea imaginile cu fosta lui soție. Cum arată bruneta, după despărțirea de artist.

Cum s-a putut îmbrăca Raluca Pastramă la un botez

Eveniment mare în familia Ralucăi Pastramă. Fratele fostei soții a lui Pepe și-a creștinat băiețelul, iar superba brunetă a atras ca un magnet privirile tuturor celor prezenți la petrecere, așa cum era de așteptat. Îmbrăcată într-o rochie lungă, sclipitoare, tip sirenă, care i-a pus în valoare trupul sculptat de clepsidră și formele perfecte, Raluca Pastramă a pus pe jar întreaga suflare masculină din România.

Machiajul de seară, coafura, accesoriile strălucitoare și sandalele de lux au completat perfect look-ul Ralucăi, considerată una dintre cele mai sexy tinere mămici din showbizul românesc. Raluca Pastramă a postat o fotografie de la fericitul eveniment, postare pe care până și fostul ei soț Pepe a apreciat-o.

Și, pentru că este vorba despre un eveniment de familie, binențeles că nu puteau lipsi fiicele ei Maria și Rosa. Cele două fetițe ale brunetei s-au asortat cu frumoasa lor mămică, purtând două rochii potrivite pentru niște prințese, și s-au distrat pe cinste la petrecerea verișorului lor.

Deși este una dintre cele mai curtate femei din România, bruneta dă de înțeles că nu este pregătită deocamdată pentru a întâmpina o nouă iubire în viața ei. Chiar dacă se spune că Pepe și-ar fi găsit pe altcineva, Raluca Pastramă este în continuare o femeie singură, concentrându-se doar pe creșterea celor două fetițe pe care le are cu fostul ei partener de viață.

Ce mesaj i-a transmis Pepe Ralucăi Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca divorțează a șocat întregul showbiz românesc. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își încheie mariajul după opt ani de zile. Artistul a mărturisit încă din luna noiembrie, atunci când a făcut anunțul oficial al separării, că bruneta a fost cea care și-a dorit divorțul. Cu toate astea, cântărețul spune că și-ar dori să se recăsătorească, dacă va găsi persoana potrivită:

 „Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult.

Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur. Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!

Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat recent Pepe, la Antena Stars.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
EVZ.ro
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
Capital.ro
Horoscop celest 2024. Mesajul de la îngerul tău păzitor pentru succes și împlinire personală
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro