Cum s-a pozat Delia în vacanță. Detaliul bombă observat de fani la trupul ei VIDEO

Cum s-a pozat Delia în vacanță. Detaliul bombă observat de fani la trupul ei VIDEO
Imagini incendiare cu Delia în vacanţă. Jurata de la "X Factor" este mai sexy ca niciodată

În ciuda pandemiei de coronavirus, Delia şi Răzvan Munteanu o ţin din vacanţă în vacanţă. Cei doi preferă să se relaxeze în zone care mai de care mai exotice, în loc să stea în România. De curând, aceştia au plecat în Maldive, iar imaginile postate de jurata de la “X Factor” fac deliciul internauţilor. Delia s-a pozat mai sexy ca niciodată iar fanii au observat imediat detaliul bombă.

Delia, poze sexy din vacanţă

Delia arată mai bine ca niciodată, iar fotografiile postate de divă în ultima perioadă o dovedesc din plin. Jurata de la “X Factor” se află acum în vacanţă, în Maldive, iar imaginile fac deliciul admiratorilor. Departe de frigul din România şi de coronavirus, Delia şi Răzvan Munteanu se relaxează într-un resort de lux. De curând, celebra cântăreaţă a postat pe contul său de Instagram un video în care apare într-un costum sexy de plajă, arătându-şi corpul bine lucrat.

Regimul alimentar sănătos şi sportul au dat rezultate, vedeta de la Antena 1 fiind în formă maximă. Fanii acesteia au rămas fără cuvinte când au văzut imaginile incendiare.

Adeptă a locaţiilor de lux, Delia plăteşte pentru resortul în care stă peste 15.000 de dolari pentru 10 zile de cazare. Anul trecut, pentru o vacanţă similară, vedeta şi soţul ei au plătit 30.000 de euro pentru un sejur de vins în Maldive.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delianomad)

Delia adoră vacanţele exotice

Imaginile din vacanţele Deliei stârnesc mereu valuri de admiraţie. Locaţiile alese de diva de la Antena 1 sunt numai una şi una: insule luxuriante, plaje exclusiviste, resorturi luxoase şi ferite de ochii curioşi. De la Maldive, la Thailanda sau Bali, jurata de la “iUmor” este invidiată de toţi românii, mai ales că mulţi dintre aceştia au fost nevoiţi să îşi anuleze planurile de călătorie din cauza pandemiei de coronavirus.

În această vară, artista şi soţul ei au fost plecaţi în Grecia, dar şi în Franţa, semn că cei doi nu se tem deloc de virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume. Se pare că artista profită din plin de această perioadă în care nu are evenimente sau concerte.