Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care îl enervează la culme pe Cheloo, dar mereu susținut de Delia și Bendeac

Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care îl enervează la culme pe Cheloo, dar mereu susținut de Delia și Bendeac
Shelu de la iUmor. Pe placul Deliei și a lui Bendeac și pe displacul lui Cheloo.

Show-ul de divertisment iUmor de la Antena 1, ajuns la sezonul cu numărul nouă. Este prezentat de către Șerban Copoț, alături de Dan Badea și are ca juriu, cei trei membri cu care deja de-am obișnuit: Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo. În cea de-a cincea ediție a acestui sezon, și-a făcut apariția din nou, Sheloo. Cine este acesta și de ce îl enervează pe Cheloo?

Cine este Shelu de la iUmor – îl enervează la culme pe Cheloo și este susținut de Delia și Bendeac

În a cincea ediție iUmor din sezonul 9 Shelu, pe numele său adevărat, Alin Arășelu, a cântat rap, spre nemulțumirea lui Cheloo. El nu a reușit să îl impresioneze deloc pe Cheloo, ba chiar a ieșit din platoul emisiunii, în timpul numărului acestuia. După câteva minute de la începerea numărului lui Shelu, a părăsit pupitrul juraților, a lăsat scaunul gol și a ieșit afară.

„Când se termină lansarea albumului, mă chemați, da?”, spune Cheloo și părăsește platoul.

Shelu –  a treia oară la iUmor

Shelu s-a aflat pentru a treia oară la iUmor. El nu ia ajuns la inimă lui Cheloo nici de această dată, însă este pe placul Deliei și a lui Mihai Bendeac, căruia îi dă de gândit:

 „Este clar genul de artist controversat! E genul de om pe care ori îl detești visceral, ori îl accepți”, spune Bendeac.

Cine este Shelu

Shelu și-a mai încercat norocul pe scena iUmor și în alte ediții. Cu numai un an în urmă, acesta ca avut o prestație în fața juriului, o melodie antrenantă. Aceasta a fost considerată de către Delia a fi una de zile mari, care a creat bună dispoziție, după cum afirmau cei de la evz.ro.

”Mi se pare că ai o energie bună. Ai ceva ce le-a lipsit multor concurenți. Ai prezență scenică, te comporți că un artist. Singură problemă este că tu ești mai interesant decât numărul în sine”, au fost cuvintele pe care i le-a adresat Delia.

Shelu îl enervează pe Cheloo

Dacă Mihai Bendeac și Delia sunt ”fani” ai lui Shelu, nu putem să spunem același lucru despre el treilea membru al juriului, Cheloo. Acesta a făcut mai multe afirmații la adresa prestației pe care Shelu a avut-o în cea de-a cincea ediție a sezonului 9 al iUmor. Cheloo a spus că îi este antipatic Shelu și ca om și ca artist:

„Shelu, a treia participare la iUmor. Îmi este 100% antipatic, nu îmi place ca om, nu îmi place ca artist.” a declarat juratul iUmor.

Cheloo – despre Shelu

Deoarece hip-hop-ul este domeniul său și cunoaște stilul acesta muzical îndeaproape, Cheloo susține că este mizerie ceea ce face Shelu, deoarece nu vine cu noutăți:

”Mi se pare că ceea ce face este o mizerie, impresionantă pentru cei care nu cunosc subiectul. Nu am descoperit nici o idee nouă. N-aduce nimic băiatul ăsta. Creează zgomot.”

Cheloo îl desconsideră pe Shelu

Shelu este considerat de către Cheloo a fi îngâmfat, afirmând că nu sunt pe aceeași frecvență.

Am fugit de la masa ororilor, pentru că acest băiat prezintă un ton al vocii îngrozitor, o combinație între tristețe și îngânfare. Acest băiat folosește o frecvență pe care eu refuz s-o ascult.” a declarat Cheloo.

Shelu și Cheloo.
Shelu de la iUmor. Pro sau contra juriului.
Urmăriți Playtech.ro și pe