Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, la Asia Express? Anunțul neașteptat făcut de vedeta Antena 1

„Asia Express“ continuă să facă valuri în rândul fanilor emisiunii. Întrebarea care macină internauții în aceste zile este următoarea: „Delia și Mihai Bendeac vor participa împreună la show-ul fenomen?“. Răspunsul, în acest articol.

Delia și Bendeac, împreună la Asia Express?

De-a lungul sezoanelor „iUmor“, celebra cântăreață și îndrăgitul actor, Mihai Bendeac, au dezvoltat o relație foarte apropiată, iar după ce informația potrivit căreia cei doi ar urma să participe împreună la „Asia Express“, sezonul 4, artista a ținut să lămurească situația. Într-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, Delia a mărturisit că singurul alături de care ar accepta să intre în competiție ar fi soțul ei, Răzvan Munteanu, în care are încredere, și nicidecum cu actorul de 37 de ani pe care îl numește „dezaxat“.

„Singurul cu care aș merge ar fi bărbatul meu. În el am încredere, știu că e un luptător, se descurcă. Cu Bendeac nu aș merge, el e dezaxat“, a scris artista pe internet.

Nu este prima dată când Delia Matache abordează acest subiect. În urmă cu ceva timp, un fan al artistei i-a scris într-un comentariu că și-ar dori ca ea să participe la show-ul plin de adrenalină alături de Mihai Bendeac sau de Cheloo, cei împreună cu care jurizează prestațiile concurenților „iUmor“. Atunci, artista nota că singurul motiv pentru care nu a semnat contractul cu producătorii ar fi fost lipsa timpului: „Problema e cu timpul… dar, da, ar fi interesant rău!“.

În ceea ce îl privește pe Bendeac, care dezvăluia zilele trecute că a fost infectat cu COVID-19, actorul s-a pronunțat vehement împotriva unei experiențe de genul: „Eu nu aș merge niciodată în Asia Express“.

Primul concert drive-in din România susținut de Delia

În ultima zi din luna mai celebra cântăreață va susține primul concert drive-in din țara noastră. Spectacolul va avea loc la Romexpo și face parte dintr-un turneu național de senzație.

Delia și Bendeac nu vor participa împreună la Asia Express
Delia și Bendeac nu vor participa împreună la Asia Express

„În perioada aceasta, am simțit permanent o lipsă, lipsa scenei, dorul de muzică și apropierea de public. Deși sunt timpuri diferite, atipice, ne adaptăm. Abia aștept sa cânt «Cum era» pe scena de la Romexpo, sa fiu cât se poate de aproape de publicul meu. Chiar dacă era bine cum era, facem frumos și din prezent și viitor. Ne vedem pe 31 mai!“, a declarat Delia, potrivit cancan.ro.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe