04 feb. 2024 | 11:18

Cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert. Vedeta arată extraordinar, rochia decoltată a atras toate privirile

Monden
Cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert. Vedeta arată extraordinar, rochia decoltată a atras toate privirile

Ajunsă la vârsta de 53 de ani, diva Loredana Groza arată mai bine ca niciodată. Deși vedeta declară că nu a avut nicio intervenție estetică, mai tinerele sale fane o invidiază, mai ales acum, când au văzut cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert, în rochia decoltată care a atras toate privirile.

Loredana Groza, la 53 de ani, fără intervenții estetice

De mai bine de 34 de ani, Loedana și-a clădit o carieră spectaculoasă în muzica românească. De la primele sale apariții, și odată cu lansarea albumului de debut „Buă seara, iubito”, vedeta a reușit de fiecare dată să se reinventeze și chiar să fie în pas cu vremurile.

Află aici: Vedeta s-a reîntâlnit cu Iulia Vântur în India. Cum au petrecut cele două vedete FOTO

Dar, ceea ce a atras și mai mult atenția asupra sa, este modul în care se prezintă astăzi, multă lume punând totul pe anumite intervenții de ordin estetic. Deși s-au vehiculat aceste idei, vedeta spune că nu a apelat niciodată la operații estetice, ci a ales un regim de viață extrem de sănătos.

„Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori..”, declara de curând vedeta.

Cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert. Vedeta arată extraordinar, rochia decoltată a atras toate privirile

De altfel, în același interviu, Loredana Groza decalra că genul acesta de zvonuri „mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există.

Fanii au văzut cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert

Una din cele mai populare vedete la acest moment, Loredan ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, de la Facebook, și până la Instagram sau TikTok. În cea mai recentă postare a sa pe Instagram, fanii au putut vedea cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert, iar imaginile au încins spiritele, mai ales în rândul urmăritorilor de sex masculin.

Citește și: Adevărul despre cum a ajuns să pozeze senzual în reviste. Ce a determinat-o să facă asta: „A fost un manifest”

Îmbrăcată într-o rochei albă, cu un decolteu generos, vedeta a decis să publice un clip provocator pentru fanii săi. Trebuie să recunoaștem că vedeta arată extraordinar, iar rochia decoltată a atras toate privirile.

Vedeta a vorbit despre divorțul  de  Andrei Boncea

Una din marile surprize, despre care inclusiv vedeta a încercat să țină presa departe, a fost divorțul de Andrei Boncea, după aproape 20 de ani de mariaj.

Cum s-a filmat Loredana Groza înainte de concert. Vedeta arată extraordinar, rochia decoltată a atras toate privirile

Nu a dat prea multe detalii, invitată la podcastul lui Mihai Morar, spunând atunci că, deși Boncea era cel care confirma separarea, dar  avea să spună că „eu știu care e adevărul meu”:

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă.

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro