22 dec. 2023 | 11:55

Loredana Groza, adevărul despre cum a ajuns să pozeze senzual în reviste. Ce a determinat-o să facă asta: „A fost un manifest”

Monden
Loredana Groza, adevărul despre cum a ajuns să pozeze senzual în reviste. Ce a determinat-o să facă asta: „A fost un manifest”
Loredana Groza a pozat în Playboy în 2000

Loredana Groza are 53 de ani, dar arată fenomenal chiar și la vârsta aceasta. Pe de altă parte, în anii ’90, îndrăgita solistă era considerată un adevărat sex-simbol. În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza apărea pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţi Playboy. Invitată în cadrul podcast-ului „Fain&Simplu”, vedeta a explicat abia acum de ce a ajuns să pozeze senzual în reviste pentru bărbați!

Loredana Groza, adevărul despre cum a ajuns să pozeze în Playboy

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate soliste din România. Pe când avea doar 30 de ani, blondina a acceptat să pozeze în Playboy pentru suma de 13.000 de euro. Deși s-a dezbrăcat de haine în revista Playboy, puțini știu care este motivul pentru care a făcut acest lucru. Nu este vorba de bani la mijloc! Recent, cântăreața a fost invitată la podcast-ul „Fain&Simplu”, acolo unde a vorbit despre cele mai controversate momente din viața sa.

Motivele pentru care s-a dezbrăcat

Loredana Groza a explicat ce a determinat-o să pozeze în Playboy! Mihai Morar a întrebat-o inițial dacă acest lucru i-a dăunat sau nu la carieră.

„E o întrebare foarte bună! Da, mulţi mi-au zis treaba asta, ca o să îmi distrug cariera, am primit multe comentarii chiar şi din partea celor apropiaţi. Când am scos acum 2 ani cele două piese cu maneliştii, a fost un şoc cultural în România, un scandal uriaş. Şi acum observ că majoritatea artiştilor pop din România scot piese cu ritmul respectiv, a devenit o chestie banală. Eu am studiat foarte bine toate tipurile de muzică din România înainte să le cânt… Nu am făcut asta întâmplător. Trecutul e mort, dragul meu! Suntem doar experimentaţi, nu bătrâni. Ce vrei să vorbim despre sânii mei? Despre operaţii”, a mărturisit artista.

A fost surprinsă topless

Cântăreața a recunoscut că propunerea de a poza în revista pentru bărbați a fost una spontană. După ce a fost surprinsă făcând topless în Italia, imaginile cu ea au fost publicate în mai multe ziare.

„Ştii care a fost toată faza? Totul a fost spontan. Octavian Sava (scenaristul filmului A doua cădere a Constantinopolului) şi domnul Mureşan (regizorul) au venit la mine, la Sala Palatului, şi mi-au zis că au un rol pentru mine într-un film. Nu mi-au spus nimic despre scena asta.

Ideea e ca înainte fusesem surprinsă făcând topless în Italia, îmi era ruşine să mai merg pe stradă în Oneşti. Fotografii au publicat atunci pozele într-un ziar, dar era la modă treaba asta în anii ’90. Deci eu am fost victima paparazzilor de dinainte să se ştie la noi de chestia asta. Am fost pe prima pagină pusă, tot felul de comentarii, bine că nu era internet.

Când am aflat că trebuie să filmez scena respectivă în film ( în scenariu nu apărea mare lucru despre asta), i-am spus regizorului că eu nu o să apar topless, dar că am altă idee. Să fie mai misterios! Mi-am pus o cămaşă albă şi am ieşit din apă şi a fost o idee de 10 ori mai mişto. De asta a şi avut atât de mare succes, s-au făcut cozi uriaşe pentru a se vedea sânii Loredanei Groza.

A fost puţin scandalos, dar totul a fost făcut natural, după cum am simţit şi mi-am asumat consecinţele întotdeauna.”, a mai completat aceasta.

Nu a acceptat ușor să pozeze fără haine

Totodată, artista a precizat că s-a lăsat greu convinsă să pozeze în Playboy. Se întâmpla după ce născuse.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci am acceptat. Începusem să observ în societatea din România chestia aia că dacă ai trecut de 30 de ani sau dacă ai născut gata, eşti bătrână. Stai, mă, că nu e aşa deloc! Şi am zis că e un mod de a-mi spune opinia despre asta şi de a le ajuta pe alte femei să nu se lase copleşite de această idee. A fost un manifest feminist, a fost o chestie artistică în Santorini”, a mai spus vedeta.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează altfel decât toate celelalte, conform unui sistem propriu
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro