Divorț șocant în showbiz-ul românesc?! Loredana Groza, despărțire după 20 de ani: cu cine s-ar iubi acum

Divorț șocant în showbiz-ul românesc?! Loredana Groza, despărțire după 20 de ani: cu cine s-ar iubi acum
Loredana Groza divorțează sau nu? Ce se întâmplă în mariajul vedetei?

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc la începutul noului an? Ce se întâmplă în mariajul Loredanei Groza? Se zvonește că celebrul jurat de la emisiunea ‘X Factor’ s-ar iubit cu altcineva. Fanii sunt șocați de noile detalii apărute în tabloide.

Loredana Groza a divorțat? Un detaliu a dat-o de gol

Loredana Groza este una din cele mai iubite cântărețe de la noi și poate să fie mândră de căsnicia ei longevivă. Se zvonește însă că juratul de la ‘X Factor’ ar fi divorțat în secret de tatăl fetei sale. Ea și Andrei Boncea ar avea acum vieți separate, spre surprinderea tuturor.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au fost împreună preț de 23 de ani, însă iubirea se pare că s-a terminat acum foarte brusc. Deși extrem de transparentă, dezinhibată și extrovertită, Loredana Groza a fost mereu o fire discretă în ceea ce privește viața personală și relația cu bărbatul care a făcut-o mamă.

Mariajul său a fost ținut departe de ochii curioșilor în tot acest timp. Detaliul care i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare este verigheta lipsă din fotografiile publicate în ultimele dăți pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, tot internauții au sesizat o apropiere între ea și câștigătorul ‘X Factor’ care a reprezentat grupa sa. Solista a ținut să îi scrie un mesaj emoționant chiar de ziua lui, care a fost pe data de 5 ianuarie: «La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc».

Detalii despre partenerul vedetei

Surse apropiate de cuplului menționat susțin că și soțul Andrei Boncea se bucură în prezent de atenția altei femei și și-a refăcut viața după despărțirea de Lori, arată click.ro. Cei care o iubesc pe vedetă speră ca nimic să nu fie adevărat.

Bărbatul de peste 20 de ani al solistei este un producător de film și televiziune. De asemenea, el este co-fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru. Bărbatul a produs multe pelicule internaționale realizate în România, printre care: „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion.

Acesta din urmă a fost chiar nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin, în anul 2006. Andrei Boncea a produs și filme românești, printre care: „Furia” în regia lui Radu Muntean, și „California Dreamin’”, în regia lui Cristian Nemescu, câștigător al premiului Un Certain Regard, la Festivalul de Film de la Cannes din 2007.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI