14 mart. 2021 | 08:31

Cum își câștigă traiul mama lui Connect-R, în pandemie. Cât se chinuie pentru un ban

Monden
Cum își câștigă traiul mama lui Connect-R, în pandemie. Cât se chinuie pentru un ban
Cum isi castiga traiul mama lui Connect-R, în pandemie

Connect-R își iubește familia mai presus de orice, lucru pe care i l-a insuflat fiicei sale Maya încă de când era un bebeluș. Cum se descurcă părinții artistului Ștefan Mihalache să câștige un ban, pe perioada pandemiei. Ce muncește mama solistului.

Cum își câștigă traiul mama lui Connect-R, în pandemie

Connect-R nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, un om care a câștigat respectul și admirația a milioane de fani datorită firii sale modeste, cumsecade, educației și a talentului muzical extraordinar pe care-l posedă. Cu toate că astăzi este un cântăreț de valoare al țării, unul dintre principalele motive pentru care Connect-R este atât de iubit de fanii săi este pentru că fostul jurat de la Next Star nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Connect-R, pe nume său din buletin Ștefan Mihalache, s-a născut într-o familie modestă, cu puține posibilități financiare. Cu toate acestea, părinții lui au muncit și au luptat din greu dintotdeauna, insuflându-i aceste valori și celebrului lor fiu. Chiar dacă România a fost copleșită de pandemia de coronavirus, Rodica și Aurelian Mihalache nu s-au dat bătuți și au continuat să lucreze din greu, pentru a pune o pâine pe masă. Mama lui Connect-R nu a renunțat la afacerea familie și vinde, în continuare, la o tarabă din Piața Domenii din București, iar tatăl artistului cântă la un restaurant.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat Connect-R la emisiunea lui Cristi Brancu ExclusivVIP, de la Prima TV.

Fiica lui Maya îi moștenește talentul muzical

Connect R este o persoană veșnic optimistă și mereu privește partea plină a paharului, chiar și în cele mai dificile momente. Deși a avut mai puține concerte din cauza pandemiei, artistul se bucură de faptul că a petrecut mai mult timp alături de Maya, fiica pe care o are cu solista Misha. Connect-R a mărturisit că și-ar mai dori să devină tată, dar micuța Maya nu mai vrea o soră sau un frate.

„Fiica mea, Maya, mă moștenește. Are simț ritmic și ureche muzicală. Are simțul artistic. Are și ceva din pragmatismul lui maică-sa, din personalitatea ei puternică. Dacă nu-i dăm ce vrea ea, se tăvălește pe jos.

Muzică face de mică, de un jumătate face lecții de pian, dansează ore în șir pe melodii puse la tv. La noi, la țigani, trebuie să ai mulți copii. Eu îmi mai doresc copii, dar Maya e egoistă. Nu mai vrea să împartă dragostea noastră cu nimeni”, a adăugat Connect R la emisiunea lui Brancu de la Prima TV.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Trei zodii care își vor schimba viața în această iarnă. A venit momentul să se pună pe primul loc
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Statul te caută de bani. Românii sunt obligați să plătească. Trebuie să declare banii
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro