27 feb. 2021 | 17:33

Connect-R, atac dur la Alex Velea. Un nou scandal zguduie showbiz-ul, de la ce a pornit totul

Monden
Connect-R, atac dur la Alex Velea. Un nou scandal zguduie showbiz-ul, de la ce a pornit totul

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Deși partenerul Antoniei a descoperit rețeta succesului cu trapanelele și a câștigat mai multă faimă, nu toți cei implicați în industria muzicală sunt de acord cu decizia artistului.

Connect-R a lansat o nouă piesă. Ce susțin fanii

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Connect-R s-a arătat nemulțumit de stilul acesta de muzică și de faptul că fostul lui prieten nu ar scoate piese de calitate. Ba chiar, artistul a lansat și o nouă piesă, iar fanii sunt siguri că în melodie el ar vorbi chiar despre Alex Velea, deși cântărețul nu a infirmat sau confirmat până acum ipoteza.

„Hate în stare pură știi că și tu-l ai/ În spate dupa PC pisi miauna/ Acum se da pantera baghera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu’ intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai in Stilou/ Vreau să vad că poți s-o arzi cu Raperii da și pa’ la malu’ mării când iei banii pe Show”, sunt câteva dintre versurile din noua melodie lansată de Connect-R.

Un nou scandal în România! Alex Velea și Connect-R, la cuțite

Fanii au crezut că aceștia s-ar fi împăcat, dar nu este cazul. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, Connect-R a decis să fie sincer cu fanii săi și să le spună totul despre relația cu Alex Velea. Ținând cont că sunt doi artiști extrem de iubiți în România, mulți admiratori au vrut să știe dacă vor mai scoate o piesă împreună, dar răspunsul cântărețului nu a fost pe placul tuturor.

”Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată”, a răspuns el, citat de Spynew.ro.

Ce a declarat Alex Velea despre scandalul cu artistul Connect-R

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Scandalul între cei doi artiști a început după ce Connect-R a decis să își spună părerea despre proiectele de care se ocupă Alex Velea. Soțul Antoniei nu a stat pe gânduri și i-a dat replica, susținând că motivul pentru care artistul este nemulțumit ar fi chiar invidia.

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”, spunea Alex Velea în trecut.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
De ce fructele și legumele sunt la intrare în supermarket
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Este obligatoriu dacă stai la CURTE. Regula pe care nu trebuie să o încălcați niciodată
Capital.ro
Avertizare meteo ANM: Ninsori însemnate cantitativ în 14 judeţe din ţară
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIILE NU mai pot fi PLĂTITE! Lovitură pentru MILIOANE de seniori
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro