Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Secretul ei s-a aflat, tot orașul vorbește despre asta

Apar noi detalii șocante despre divorțul momentului, și anume, cel dintre Pepe și Raluca Pastramă. Conform unor surse apropiate cuplului, aparent, la mijloc ar fi vorba despre un episod din trecutul căsniciei celor doi.

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?

De când și-au anunțat divorțul, Pepe și Raluca ocupă primele pagini ale tabloidelor, dar acum s-au aflat și alte detalii neștiute. Potrivit Spynews.ro, apropiați ai cuplului au făcut mărturisiri șocante despre relația lor din ultima perioadă.

Cu toate că Pepe a anunțat public că de mai bine de câteva săptămâni el și Raluca nu mai locuiesc împreună și că vor divorța, aparent, lucrurile nu stau tocmai așa.

Ce s-a aflat

Astfel, despărțirea dintre cei doi a survenit în urmă cu două săptămâni, însă nu în contextul pe care l-a relatat Pepe. Adevărul ar fi că Raluca l-a anunțat brusc pe artist că vrea să plece la părinții ei, fără ca să ofere prea multe explicații. Dar înainte de decizia Ralucăi, Pepe s-ar fi tot plâns apropiaților că soția lui a devenit brusc foarte rece cu el și că nu mai este deloc femeia pe care o știa. În plus, tot apropiații au spus că vorbele lui Pepe erau mereu contrazise de atitudinea pe care bruneta o afișa în public, ea fiind atentă cu soțul ei și foarte lipicioasă. Doar că în viața lor privată lucrurile erau așa cum le descria artistul. De altfel, tot apropiații celor doi au spus că în urmă cu un an și jumătate, aproape de doi, în mariajul artistului a fost și un episod ținut secret.

La acea vreme, Pepe și Raluca ar fi stat despărțiți cam o lună și jumătate. Iar asta pentru că se vorbea că Raluca ar fi călcat strâmb. După această întâmplare despre care nici prietenii lor nu cunosc prea multe amănunte, dar și după mai multe discuții, Raluca Pastramă s-a întors în căminul conjugal, reluând relația cu Pepe și crezând că totul va decurge bine. Dar iată că lucrurile nu au stat așa. Problemele din trecut, faptul că ea a plecat atunci de acasă și bârfele au făcut ca în prezent Raluca să-l anunțe pe Pepe că pleacă la părinți. Iar după anunțarea divorțului, cei din anturajul socrului lui Pepe au spus că cei doi bărbați nu ar mai fi în relații foarte bune, din cauza faptului că niște înțelegeri, care au fost puse la punct încă de la începutul mariajului, ar fi fost încălcate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI