Andra, mesaj surpriză după despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce a transmis nașa celor doi

Andra, mesaj surpriză după despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce a transmis nașa celor doi
Andra a transmis un mesaj pe rețelele de socializare

În urmă cu opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au decis să se căsătorească. Și i-au ales ca nași de cununie pe celebrii Andra și Cătălin Măruță. De altfel relația celor patru a fost una foarte apropiată, încă de la începutul relației Ralucăi cu Pepe.

Andra, rezervată în a comenta divorțul celor doi

Atunci când Raluca Pastramă și Pepe au decis să plece la drum împreună, acum opt ani, și-i i-au ales de nași pe Cătălin Măruță și a lui consoartă, Andra. Cei doi au zis da imediat, și nunta celor doi a fost una de zile mari. Înainte de nuntă, dar și în toți acești opt ani, relația celor două cupluri a fost una foarte apropiată.

Numai că, vorba românească, nu mă bag unde nu-mi fierbe oala, se pare că așa a decis și Andra să reacționeze. Foarte rezervată în comentarii pe marginea subiectului, vedeta a decis să transmită un mesaj pe instagram. Cine va înțelege mesajul, îl va înțelege, cine nu, nu.

Andra și Cătălin Măruță nu au comentat deloc decizia
Andra a postat un mesaj scurt pe instagram, cu bătaie lungă

”O nouă zi! Să trăim clipa, dragii mei, să ne bucurăm de ce simțim acum și să lăsăm grijile pentru altă dată! Vă iubesc!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Prietenia Andrei cu Pepe

Andra și Pepe sunt prieteni de foarte mult timp. Poate de aici și decizia cuplului Măruță de a accepta postura de nași. Andra, de felul ei, retrasă când vine vorba de subiectele incendiare din showbiz-ul românesc, a decis că nu este cazul să comenteze, în niciun fel ceea ce se întâmplă acum cu Pepe și Raluca.

În felul ăsta nu pune paie pe foc și nici nu riscă șă-și strice o prietenie de mai mult de 10 ani cu Pepe. Reamintim că la începutul acestei luni, pe rețelele de socializare, Pepe a decis să-și anunțe fanii despre decizia de a divorța de Raluca Pastramă, cei doi având și două fetițe. Conform artistului, divorțul se va pronunța la notar, urmând ca ulterior, să se stabiliească pensiile alimentare și dacă și cum se va împărți jumătatea de milion de euro, ca avere.

”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației.  În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, scria Pepe pe facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI