Cum îi spune Dani Oțil copilului care încă nu s-a născut. Mulți s-ar jena să spuna așa ceva în direct la TV

Cum îi spune Dani Oțil copilului care încă nu s-a născut. Mulți s-ar jena să spuna așa ceva în direct la TV
Cum ii spune Dani Otil copilului care inca nu s-a nascut

Telespectatorii de la Neatza Cu Răzvan și Dani nu se plictisesc niciodată de glumele pe care le fac Răzvan Simion și Dani Oțil. În ediția de vineri, 11 iunie, iubitul Dalianei Răducan și-a dat de gol cel mai bun prieten, în dulcele-i stil caracteristic. Ce poreclă i-a pus Dani Oțil fiului său care trebuie să se nască peste două luni. Mulți s-ar jena să spuna așa ceva în direct la TV

Cum îi spune Dani Oțil copilului care încă nu s-a născut

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu numără săptămânile până când își vor întâmpina băiețelul pe lume. Soția matinalului de la Antena 1 este însărcinată în șapte luni și trebuie să nască primul moștenitor al familiei în august, în apropierea zilei de naștere a celebrului său tată.

Dar, pentru că mai e timp până atunci, Dani le-a mărturisit colegilor săi de platou că el și frumosul topmodel nu au găsit, momentan, numele potrivit pentru fiul lor.

Dani a mers mai departe și a spus, în schimb, ce poreclă i-a pus fiului său nenăscut. Simpaticul prezentator îl alintă „cârcel” pe bebelușul din pântecul frumoasei sale soții:

Dani: Marcel Cârcel îi spun lui fii-miu.

Răzvan: Cum să ii spui cârcel?

Dani: Dacă nu am nume, ce să fac?

Răzvan: Poți să faci cum s-a întâmplat în cazul tău. Să ii pui numele ginecologului, să îl cheme Alexandru.

Ramona: Și pe ginecologul meu tot Alexandru îl cheamă, asta înseamnă să pun și eu la fel?

Dani: Nu mai avem deloc secrete în emisiune asta, doamnelor și domnilor.

Ramona: Suntem o mare familie.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta în aprilie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna aprilie, iar petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în Capitală. S-a cântat, s-a mâncat, s-a băut, iar mesenii s-au distrat pe cinste la cel mai important eveniment din viața vedetei.

Dintre invitați nu puteau lipsi, binențeles, colegii săi de la Neatza. Ramona Olaru și Florin Ristei au făcut spectacol pe ringul de dans și în spatele microfonului, iar mâncarea delicioasă a fost realizată de însuși chef Nicolai Tand.

Nu putea lipsi nici Răzvan Simion, cel mai bun prieten al lui Dani Oțil, partenerul său de năzbâtii din copilărie și colegul său de la Neatza. Acesta a venit acompaniat de frumoasa lui iubită, arhitecta Daliana Răducan. Cei doi au atras privirile tuturor oamenilor prezenți în restaurant, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI