Ce a făcut Dani Oțil într-un magazin din București: ‘De nervi, m-am răzbunat pe o doamnă’

Ce a făcut Dani Oțil într-un magazin din București: ‘De nervi, m-am răzbunat pe o doamnă’
Dani Oțil a surprins pe toată lumea. Ce s-a întâmplat cu matinalul într-un magazin din București

Dani Oțil a decis să vorbească la Neatza cu Răzvan și Dani despre aventurile sale de zi cu zi. Prezentatorul s-a hotărât să meargă, de curând, într-un magazin din București pentru a-și face cumpărăturile, dar ce s-a întâmplat acolo întrece imaginația fanilor ce îl urmăresc în fiecare dimineață.

Dani Oțil a surprins pe toată lumea la Neatza. Ce a pățit matinalul într-un magazin din București

Dani Oțil, ce s-a căsătorit de curând cu Gabriela Prisăcariu, a trecut printr-o adevărată aventură în momentul în care a fost să își facă anumite cumpărături de la un magazin cu produse de bricolaj din Capitală. Socoteala din târg nu se potrivește cu aceea de acasă atunci când vine vorba despre matinal, așa că el a plecat cu mult mai multe lucruri decât plănuia.

De supărare, prezentatorul de televiziune a decis să se răzbune pe o doamnă ce se ocupa de acvariul de pești din locul respectiv, dar glumele sale nu au fost foarte apreciate.

„Am fost la magazinul de bricolaje ca orice om căsătorit să iau un bec. Am luat 9 becuri. Ajuns în fața casei, am luat lesă la pisică deși pisica noastră nu stă în lesă. Dacă știam că are Răzvan ciucurei nu mai luam. Am plecat cu jumătate de portbagaj plin. De nervi, am decis să mă răzbun pe doamna de la acvariul de pești. M-am dus și m-am holbat la pești, a venit doamna să mă întrebe dacă îmi dă un pește. Am zis: ‘Doar dacă e sushi!'”, a zis Dani Oțil.

Dani Oțil: ‘Am început să am apucături de om căsătorit’

Chiar dacă matinalul și-a dat seama că gluma făcută de el nu a fost una reușită, surprizele nu s-au oprit aici. Pentru că își cumpărase mult prea multe lucruri, Dani Oțil a decis să fure coșul cuiva pentru a se asigura că nu duce foarte multe greutăți spre mașină. Între timp, acesta le-a dezvăluit colegilor de la Neatza că a început să aibă apucături de om căsătorit, lucru ce îl sperie extrem de tare.

„Mi-am dat seama că a fost o glumă proastă. Am furat coșul cuiva, am fugit pe acolo. Ca orice român, după ce că era furat coșul, l-am umplut de toate cele. M-am dus să îl duc la raftul de coșuri și eram supărat că nu îmi dă moneda înapoi. (…) Am început să am apucături de om căsătorit și asta mă înspăimântă.”, a mai spus matinalul la Neatza cu Răzvan și Dani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI