18 iul. 2022 | 16:47

Cum face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână. Artista a descoperit secretul succesului

Monden
Cum face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână. Artista a descoperit secretul succesului
Cum face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână.

Cum face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână, Artista a descoperit secretul succesului. Loredana Groza a ajuns la vârsta de 52 de ani, s-a reinventat pe plan muzical și vestimentar, motiv pentru care și numărul fanilor s-a înmulțit în ultimii ani. Loredana Groza are și tot mai multe proiecte muzicale de succes în ultima vreme.

Cum face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână

Loredana Groza este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Artista este nelipsită de la petrecerile cu staif din Capitală, precum și din afara țării. Loredana Groza are face show-uri de zile mari, de pe urma cărora primește niște sume mari.

Unul  dintre cei mai influenți afaceriști din București, Droopy, a rupt gura târgului cu cel mai mare party al verii, organizat în incinta de la „Brasserie”. Loredana Groza le-a oferit tuturor un spectacol incendiar, iar la final a primit un onorariu frumușel.

În plus, artista a fost și la o petrecere organizată în Grecia, mai exact, la un eveniment de lux care a avut loc într-o locație exclusivistă din Mykonos, organizată de Dragoș Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online, iar artista a venit în calitate de invitat special.

De altfel, ultimele luni au fost mai mult decât bune pentru Loredana Groza, din punct de vedere financiar. Și tot vara asta o așteaptă și un tun financiar de 100.000 de euro, bani pe care îi va câștiga în doar o săptămână. Mai exact, Loredana Groza va avea 10 concerte în 7 zile, fiind plătită cu cel puțin 10.000 de euro pe eveniment.

Loredana Groza, despre secretul frumuseții

Loredana Groza a împlinit recent vârsta de 52 de ani însă arată impecabil. Artista a declarat că în spatele aspectului său fizic stau sportul și grija pentru alimentație, dar nu în ultimul rând, genele.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit recent Loredana Groza, la Antena Stars.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro