26 apr. 2022 | 18:18

Cum este blocat Chef Cătălin Scărlătescu de Primăria Capitalei: ‘Nu știu ce să mai fac’ EXCLUSIV

Monden
Cum este blocat Chef Cătălin Scărlătescu de Primăria Capitalei: ‘Nu știu ce să mai fac’ EXCLUSIV
Cum este blocat Chef Cătălin Scărlătescu de Primăria Capitalei

Cătălin Scărlătescu e foc și pară pe Primăria Generală a Capitalei. Poate chiar și pe actualul primar general, deși evită să spună cu subiect și predicat acest lucru. Cunoscutul chef a indicat însă pentru impact.ro vinovatul principal care stă în calea dorinței sale de a-și deschide în cele din urmă propriul restaurant: o banală autorizație de funcționare. „Ori cât ar părea de ciudat, în calea fericirii mele stă o autorizație. Una care nu se poate obține decât de la Primăria Capitalei. Cineva de acolo nu vrea să-mi semneze actul prin care mi-aș putea deschide așa cum arată legea propriul restaurant”, a declarat Scărlătescu.

„Poate că dacă m-aș fi numit Vasilică Marcel ar fi fost mai bine pentru mine!”

Chestionat pe această chestiune, îndrăgitul chef a evitat să rostească un anume nume sau să să arate cu degetul spre cineva anume.

„Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă. Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate!”, a adăugat el.

El își declară amărăciunea cu voce tare, dar recunoaște că nu știe ce este de făcut pentru a ieși din acest impas:

„Poate ar fi fost mai bine pentru mine să mă numesc Vasilică Marcel, iar nu Cătălin Scărălătescu. Poate atunci aș fi reușit ceea ce nu reușesc să rezolv de câteva luni bune!”.

El spune că a încercat să nu iasă în față sau să sară peste vreo etapă a procesului de acreditare a viitorului său restaurant, tocmai ca nimeni să nu-i poată reproșa mai apoi ceva pe tema asta.

„Am încercat să stau la rând și să fac tot ceea ce mi s-a transmis. Dar nici așa nu e bine, fiindcă nu obțin actele necesare. Însă eu rămân un tip optimist. Sper ca peste un an, de acum înainte, să obțin totuși hârtiile de care am nevoie!”, face el haz de necaz.

Inaugurarea inițială era programată la 13 februarie, cu o petrecere de botez

Cătălin Scărlătescu anunțase la începutul acestui an data aproape sigură a inaugurării viitorului său restaurant, unul căruia doar numele îi mai trebuia adăugat, așa cum credea el pe atunci. Astfel, pe 13 februarie, în a doua duminică a lunii februarie, Scărlătescu și amici săi apropiați ar fi trebuit să taie panglica de inaugurare a noului restaurant. Și data în cauză nu fusese aleasă cu totul întâmplător, ci era legată de un eveniment important din viața unuia dintre cei mai buni prieteni ai îndrăgitei vedete de televiziune. Era vorba despre un botez. Termenul anunțat inițial s-a scurs însă fără ca restaurantul să fi fost totuși deschis. Singura necunoscută din acea perioadă de timp era legată doar de evoluția pandemiei de COVID, una care între timp a fost însă și ea depășită.

Pe de altă parte, și atunci, și acum, tot ce se știe cu certitudine despre viitorul restaurant e doar că acesta va fi situat undeva în vechea zonă bucureșteană „Matache Măcelaru”, mai exact la intersecția dintre Buzești și strada Griviței. Iar la cum merg lucrurile în prezent, ar putea fi primul și unicul restaurant al lui Cătălin Scărlătescu.

Care deține la ora actuală o firmă de catering cu ajutorul căreia reușește de cele mai multe ori să-și onoreze promisiunile făcute celor mai buni prieteni ai săi.

„Aceasta e deviza mea: haos și găteală! În jurul meu pare că e mult haos, dar cu gătitul mă împac foarte bine! Așa că încerc să rămân un om cu picioarele pe pământ și optimist!”, a mai spus același Cătălin Scărlătescu pentru impact.ro, care bate la porțile primăriei pe acest subiect din toamna anului trecut.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro