Câți bani costă o porție de sarmale la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Mulți vor fi șocați după ce vor auzi suma

Câți bani costă o porție de sarmale la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Mulți vor fi șocați după ce vor auzi suma
Cât costă o porție de sarmale cu mămăligă la restaurantul chef-ului Cătălin Scărlătescu?

Fanii chef-ului Cătălin Scărlătescu adoră să îl urmărească peste tot prin țară la evenimente pentru a gusta din preparatele sale. Românii desigur că se bucură din plin de restaurantul vedetei unde pot consuma cu plăcere rețetele specialistului. Deși mulți nu s-ar fi așteptat, aproape toată lumea își permite să calce pragul localului acestuia. Prețurile nu sunt deloc piperate la cele mai simple lucruri din meniu. Cât costă o porție de sarmale cu mămăligă?

Prețuri de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: cât costă o porție de sarmale cu mămăligă

Calitatea costă, susțin mulți dintre români care ar plăti bani grei să-și facă poftele culinare. Tot aceștia au luat la cunoștință prețurile din meniul de la restaurantul chef-ului celebru și au decis să își facă imediat comenta pentru că au fost mulțumiți de raportul dintre calitate și preț. Pofta e mare, iar curiozitatea pentru modul de preparare special al bucătarului e imensă.

Celebrul jurat de la emisiunea ‘Chefi la cuțite’ a început să gătească pe când avea doar 17 ani, iar de atunci a muncit din greu pentru a ajunge unde este azi. Rețetele lui tradiționale sunt deliciul tuturor, iar cine dorește să se înfrupte din minunile din farfurii poate merge la restaurantul la care colaborează și care se numește „Burgeri și scoici”, situat în Centrul Vechi din Capitală.

Prețurile nu sunt piperate și deloc diferite față de alte localuri din marile orașe. Spre exemplu, o porție de sarmale cu mămăligă costă 24 de lei. Cel mai scump preparat din meniu este burgerul cu carne de vită Black Angus pe care clienții trebuie să plătească 37 de lei. Dacă facem o comparație cu alte restaurante chiar și din Capitală, prețurile sunt chiar rezonabile.

Ce planuri avea înainte de pandemie?

Celebra vedetă a povestit că avea multe planuri înainte să înceapă pandemia, dar de când a izbucnit criza sanitară a fost nevoit să reziste și să se adapteze vremurilor. Bucătarul dorea să își deschisă trei sau patru magazine de mâncare, dar a trebuit să se reorienteze.

„Înainte să înceapă toată nebunia asta cu coronavirus voiam să-mi fac vreo trei, patru magazine de mâncare, un fel de prăvălii de unde vii și îți iei mâncare gata făcută pentru acasă. Foloseam rețetele mele, în mare parte era totul supervizat de mine și la niște prețuri foarte decente, nu d-alea de Nordului.

O mâncare foarte bine structurată și foarte gustoasă, la niște prețuri de senzație. Acesta era planul. Numai că a venit coronavirus și am zis: Stai puțin! Trebuie să ne adaptăm că nu murim acum!”, a povestit acesta, pentru Life.ro.