Cum au pierdut Adrian Enache și fiica sa, Diana, o sumă mare de bani: „Nu a fost să fie” (exclusiv)

Cum au pierdut Adrian Enache și fiica sa, Diana, o sumă mare de bani: „Nu a fost să fie” (exclusiv)
Cum au pierdut Adrian Enache și fiica sa, Diana, o sumă mare de bani:

Cum au pierdut Adrian Enache și fiica, Diana, o sumă mare de bani. Însă artistul nu se dă bătut și încă are planuri profesionale mari. El și fiica sa, Diana, cântă împreună și se pare că se bucură de mare suces, atât în țară, cât și în străinătate. Adrian Enache este, de altfel, mândru de fiica sa, care s-a remarcat la emisiunea Te cunosc de undeva, iar acum tânăra este extrem de solicitată în industria muzicală.

Cum au pierdut Adrian Enache și fiica sa, Diana, o sumă mare de bani

Ca dovadă a succesului de care se bucură, Adrian Enache și Diana ar fi trebuit însă să plece în America pe 13 ianuarie, numai că planurile lor au fost date peste cap, iar cei doi au fost anunțați să rămână acasă, deși aveau deja bagajele făcute, având în vedere că din cauza pandemiei ar fi riscat să cânte cu sălile goale.

De ani buni artistul pleca la de acasă la jumătatea lunii ianuarie și revenea cu bani frumoși acasă. Anul trecut l-a însoțit și fiica sa, după ce a trecut castingul la care a participat.

„Diana a făcut școala de canto cu Ozana Barabancea. Prima oară s-a lansat la Te cunosc de undeva. Acum o cer peste tot. În America am dat și niște probe. Eu de vreo șase ani merg acolo. Ea a fost și anul trecut, acum am prins un contract în Las Vegas, cântăm la show-ul Dianei Ross și stăm vreo lună.

Ne întoarcem fix în preajma zilei de 1 martie, când începem spectacolele și-n țară. Sunt fericit că D-zeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima ca elevul să-și depășească profesorul”, declara artistul pentru impact.ro.

Adrian Enache a dus-o bine și în pandemie

Adrian Enache a spus și de ce anume au rămas acasă și nu au mai plecat în America.

„N-am mai plecat în America, la un milion și 300 de cazuri pe zi, nu era de mers. Am vorbit și cu dl Bebe (n.r. impresarul și soțul Mariei Dragomiroiu), iar plecarea s-a amânat peste o lună. Biletele sunt vândute, dar nu vine lumea, că nu au nici măcar teste. Dar rămâne valabil, vom pleca peste o lună, sunt luate biletele de avion, care sunt nominale…

Americanii dau vouchere și putem pleca mai târziu. Să vedem cum va fi după 25 februarie. Urmează să cântăm în săli de spectacole, pe lângă bisericile românești, foarte frumoase și în restaurante mai mari. Totul era sold-out..așa chef aveam de show, aveam pregătite colaje, dar nu a fost să fie acum”, a mai spus artistul pentru impact.ro.

Adrian Enache este pe lista artiștilor care s-au descurcat bine și la vreme de pandemie. El are propria emisiune la TV, are spectacole de teatru și, mai mult, se pregătește să plece cu fiica sa în America, atunci când situația i-o va permite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI