Ce le face Adrian Enache bărbaților din viața fetei sale: ‘Fug toți’ (exclusiv)

Adrian Enache și fiica lui, Diana, se înțeleg foarte bine. Cei doi sunt, în primul rând, prieteni, iar relația lor este una foarte strânsă. Mai mult, fiica interpretului îi calcă pe urme tatălui său. Diana iubește muzica, dar are timp și de viața personală, chiar dacă Adrian Enache îi cam alungă pretendenții.

Cum se înțelege Adrian Enache cu Diana, fiica lui

Diana se pregătește să plece alături de tatăl ei în turneu în SUA. Ea a declarat că are o relație minunată cu tatăl ei.

„Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri.

Suntem cei mai buni prieteni şi discutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate.

Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel.

Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi.

Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat.

Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi, mărturisea aceasta recent.

Îi sperie toți pretendenții

Adrian Enache îi cam pune pe fugă pe pretendenții fiicei sale, care se sperie de cântăreț.

„Nu are nicio treabă acum. Așa prieteni mai vin, mai pleacă, dar nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic

„ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sexy-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabnd la rândul lui”, spune Adrian Enache conform impact.ro.