11 oct. 2024 | 13:38

Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90. Pe atunci sportiva era bebeluș

Știri generale
Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90. Pe atunci sportiva era bebeluș
„I-a fost rușine să se ducă să le povestească”

Devenit cunoscut după relația și mariajul cu Simona Halep, Toni Iuruc avea să intre și mai mult în atenția opiniei publice. Dar, puțini sunt cei care au văzut, până de curând, cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Românii au descoperit acest aspect, după apariția unor imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90.

Toni Iuruc și Simona Halep, o relație eșuată după un an

Toată lumea știe cine este Simona Halep, iar oficializarea relației sale cu cvazi-necunoscutul Toni Iuruc, lua opinia publică prin surprindere.

Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90. Pe atunci sportiva era bebeluș

Ulterior, românii aveau să afle că, de fapt, partenerul sportivei provenea din aceeași comunitate de machedoni, ca și Simona, o familie extrem de înstărită din orașul de la malul Mării Negre, Constanța.

Cu afaceri importante în zona imobiliară, multe dintre ele gestionate chiar de mama acestuia, familia lui Toni Iuruc este considerată una din familiile cu succes în afaceri.

Deși se specula mult pe tema relației, în 2022 cei doi aveau să-și anunțe căsătoria, una cu ștaif și vedete, una și una, prezente la marele eveniment al anului 2022. Din păcate, la nici un an de la căsătorie, Toni Iuruc și Simona Halep divorțau, speculându-se chiar și o posibilă infidelitate a Simonei.

Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe

Dar, deși acum lumea îl cunoștea, cât de cât, puțini au avut ocazia să vadă, sau să știe, cum arăta Toni Iuruc în tinerețe.

Numai că asta avea să se schimbe, relativ curând, după ce Alex Zamfir, unul din cei mai buni prieteni ai acestuia, publica câteva imagini inedite de la începutul anilor 90, și astfel cei interesați au descoperit cum arăta Toni Iuruc în tinerețe.

Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90. Pe atunci sportiva era bebeluș

(foto: Alex Zamfir / poze personale)

Imaginile, conform playsport.ro, erau publicate de Alex Zamfir într-un text pe blogul său personal, „Cel mai bun tată”. Pozele nu erau singure, ci însoțite și de un text interesant, publicat de același Alex Zamfir.

Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90

Alex Zamfir, despre care spuneam că este unul din cei mai buni prieteni ai afaceristului, a scris un text simpatic pe blogul său, la care atașa și o imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90, textul având un titlu, cel puțin, hilar.

Alex Zamfir povestește în acest material cum, după un eșec în SUA, avea să revină în România, la Mamaia, și avea să-l lase de izbeliște pe prietenul său Toni, acesta spunând că „Toni săracu’ rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă”.

„Cobor eu din tren, o îmbrățișez pe sor’mea, îl îmbrățișez pe Toni, ieșim cu toții din gară, văd Frontera de la Marlboro care mă aștepta, mă întorc la Toni și îi zic:
– Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu sor’mea, te sun eu mai încolo.

Doamne, să știți că mi se face rușine în timp ce scriu asta, dar așa am făcut. Toni săracu’ rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă. Mi-a povestit după că s-a mai plimbat 2 ore cu troleu, că i-a fost rușine să se ducă să le povestească ălora cum l-am lăsat ca prostu’ de unu’ singur. Mamă, ce bou am fost!”, povestește Alex Zamfir.

Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine de colecție cu fostul soț al Simonei Halep din anii 90. Pe atunci sportiva era bebeluș

Care este numele adevărat al fostulului soț al Simonei Halep

Astăzi toată lumea știe, sau cel puțin așa crede, că pe fostul soț al Simonei Halep îl cheamă Toni Iuruc. Numai că, la momentul cununiei civile, s-a aflat care este numele real al fostului soț al sportivei.

Conform actului de identitate al afaceristului, numele real este, de fapt, Iuruc Apostol Gabriel, iar numele vehiculat este, de fapt, nume de scenă, dacă vreți.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro