21 aug. 2024 | 15:46

Gestul făcut de Toni Iuruc la doi ani de la despărțirea de Simona Halep. E clar că acum a dat uitării trecutul

Monden
Gestul făcut de Toni Iuruc la doi ani de la despărțirea de Simona Halep. E clar că acum a dat uitării trecutul
Gestul facut de Toni Iuruc la doi ani de la despartirea de Simona Halep

După ce a divorțat de Simona Halep, Toni Iuruc a ieșit ușor, ușor din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, el nu a fost uitat de publicul din România, dar nici de paparazzi. Așa se face că, la doi ani de la separarea de jucătoarea de tenis din Constanța, omul de afaceri a fost fotografiat la plajă. El nu se relaxa singur, ci în compania unei blonde cu forme apetisante.

Toni Iuruc și-a făcut o nouă iubită?

După separarea de Toni Iuruc, Simona Halep s-a concentrat pe problemele sale din carieră. În schimb, omul de afaceri pare că și-a refăcut viața personală.

De curând, acesta a fost surprins de paparazzii Cancan pe o plajă. Însă, el nu se bucura de soare și de nisip singur, ci alături de o blondă misterioasă.

Cei doi au fost observați discutând și zâmbind, însă interacțiunea lor nu a sugerat că ar fi vorba de o relație romantică. Aceștia nu s-au sărutat și nici nu s-au atins. Prin urmare, încă nu este clar dacă Toni Iuruc are o nouă iubită sau nu.

Despre Simona Halep s-a zvonit că s-ar iubi cu Dorin Mateiu

Pe de altă parte, Simona Halep a fost subiectul unor speculații legate de o posibilă relație cu afaceristul Dorin Mateiu. În urmă cu ceva timp, cei doi au fost fotografiați împreună într-un restaurant din București. Totuși, afaceristul în vârstă de 57 de ani a negat vehement aceste zvonuri.

”Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva.

Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri.

Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a spus Dorin Mateiu, potrivit celor de la Prosport.

Te-ar mai putea interesa și Simona Halep s-a pozat așa și a pus imaginea pe internet. Ipostaza demonstrează cât de puternică e FOTO!

Viața după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în septembrie 2021, dar au decis să divorțeze doar un an mai târziu, renunțând la planurile pentru o cununie religioasă.

În ciuda despărțirii, amândoi par să-și continue viețile într-un mod pozitiv, fiecare în felul său. În timp ce jucătoarea de tenis se concentrează pe revenirea în topul WTA, afaceristul se bucură de timpul liber şi de vară în compania altei femei, demonstrând că a dat uitării trecutul.

Te-ar mai putea interesa și Sorana Cîrstea a venit în cârje la premierea medaliaților de la Jocurile Olimpice. Simona Halep a strălucit și ea, imagini superbe cu cele două sportive!

Parteneri
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Atentatorul la viața lui Trump, legături cu România
EVZ.ro
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews
Este interzis în fața blocului. Românii care stau la bloc NU au voie. Vecinii pot chema poliția
Capital.ro
S-au despărțit cu mare scandal și abia acum au finalizat divorțul! Ce se va întâmpla cu fetițele lor după ce vedeta și-a acuzat soțul că le-a răpi
Avantaje
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Mediaflux
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro