Cum arată părinții lui Alex Bodi. Cu cine seamănă mai mult FOTO

După desărțirea de Daria Radionova, Alex Bodi a „dat o fugă“ la casa părintească, acolo unde s-a pozat alături de cei care i-au dat viață și i-au fost alături ani la rând. Afaceristul pare mai fericit ca niciodată, având un zâmbet larg pe față. În dreptul imaginii încărcate pe rețelele sociale, acesta a notat câteva cuvinte emoționante, care denotă importanța pe care o are familia pentru el. Mai multe detalii, în continuare.

Cum arată părinții lui Alex Bodi

Alex Bodi a încărcat pe internet o imagine de colecție alături de părinții lui, afaceristul având un zâmbet mare pe față. În dreptul fotografiei, milionarul a scris un mesaj emoționant, mărturisind că familia are o importanță deosebită pentru el.

Bodi, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați afaceriști, este un familist convins, fapt pentru care nu-i de mirare că este extrem de fericit în compania părinților săi.

Fostul iubit al focoasei rusoaice este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește multe momente cu urmăritorii lui. De această dată, afaceristul din Mediaș a postat o fotografie alături de părinții lui, dar și un mesaj în care numește familia un „dar de la Dumnezeu“.

Citește și: Reacția lui Alex Bodi după ce s-a despărțit de Daria Radionova. Ce a spus omul de afaceri

Cu cine seamănă mai mult FOTO

Bărbatul nu s-a afișat prea des alături de cei care i-au dat viață, însă acum i-a lăsat pe fani să decidă cu care dintre aceștia seamănă mai mult, lucru pe care-l poți face și tu accesând galeria foto a acestui articol.

„Familia e cel mai frumos cadou făcut de Dumnezeu și cel mai important lucru din lume“, a scris Alex Bodi.

Afaceristul nu doar că-și iubește familia, dar nu ratează niciun moment pentru a spune asta în mod public.

Alex Bodi e, din nou, singur

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit din nou, după ce cunoscutul afacerit a înșelat-o pe rusoaică, plecând într-o vacanță în Bahamas alături de fosta iubită, Ema Uta.

Întrebat ce s-a întâmplat mai exact, Bodi a declarat următoarele la Antena Stars:

„Eu nu vreau să zic nimic și să declar nimic de nimeni și nimic. Nici că am fost sau că sunt. Aceasta este declarația mea“.

Colaj Foto : Tomulescu Narcisa

Urmăriți Playtech.ro și pe