Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. Primele imagini cu iubita lui Smiley

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mămică, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Vedeta a născut prin cezariană și a declarat că s-a recuperat destul de ușor, primele două zile fiind însă destul de dificile.

Cum arată Gina Pistol, la două săptămâni după naștere

A ajuns acasă cu micuța Josephine și acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Prezentatoarea Chefi la Cuțite le-a transmis mămicilor că abia acum înțelege despre ce este vorba și de ce toată lumea i-a recomandat să se odihnească înainte de naștere.

Cu toate că Gina Pistol a luat câteva kilograme în timpul sarcinii și s-a plâns pe tot parcursul acesteia că are probleme de retenția de apă și durerile cauzate de picioarele umflate, acum, totul a trecut. Vedeta a început să poarte haine speciale pentru remodelarea de după naștere, așa că a vrut să le arate fanilor cum arată, la două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fetiță.

Din clipul postat pe InstaStory se poate vedea că Gina aproape a revenit la forma de dinainte să rămână gravidă. A ajutat-o lenjeria modelatoare pe care a purtat-o, fiind specială pentru post-partum, dar, cel mai probabil, și dieta sănătoasă pe care o adoptă.

Acum, prezentatoarea Chefi la Cuțite se concentrează pe fetița ei, împreună cu Smiley, despre care a spus că este de un real ajutor în ceea ce o  privește pe Josephine.

Gina Pistol și Smiley, doi părinți care se completează

Gina și Smiley se completează reciproc în creșterea micuței Josephine. Cei doi sunt obosiți și se trezesc de multe ori pe noapte, însă sunt mai fericiți ca niciodată, iar bebelușul lor le-a completat și sudat relația.

La trei zile după ce a devenit tătic, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale.

“Până la tine nu credeam/ În dragostea promisă stelei sau în zodiac, / Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns, / Că tu îmi vei da tot ce n-am avut / Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, sunt versurile scrise pentru fetița lui.

După ce iubita lui a născut, artistul a transmis fanilor că proaspăta mămică și fetița sunt bine. El a dat detalii despre naștere și a spus că sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste a vieților lor.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a transmis Smiley printr-un mesaj pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI