Ce a făcut Smiley după ce Gina Pistol a fost externată. Multe femei o vor invidia

Ce a făcut Smiley după ce Gina Pistol a fost externată. Multe femei o vor invidia
Prima apariție publică a Ginei Pistol după ce a născut

Smiley, prima reacție după ce a devenit, oficial, tată de fată. Cum a fost surprins artistul în centrul Capitalei, la scurt timp după ce Gina Pistol și bebelușa lor au fost externate din spital. Gestul făcut de artist ar face invidioasă orice femeie. Ce bărbat!

Ce a făcut Smiley după ce Gina Pistol a fost externată

Ziua de 9 martie este o dată care va rămâne în calendar pentru Smiley și Gina Pistol, fiind cea mai specială zi din viața lorl, aceea în care au devenit părinți pentru prima dată. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a adus pe lume o fetiță de nota 10, 52 de centimetri și 3,200 kilograme la Sanador, în dimineața zilei de marți, iar de atunci viața ei și a iubitului ei Smiley s-a schimbat radical.

Bucuria este cu atât mai mare cu cât Gina și bebelușa au fost externate din spital, iar Smiley face tot ce îi stă în putință pentru a-și răsfăța fetele. De altfel, artistul se comportă ca un partener ideal și un tătic model. Recent, celebrul cântăreț a fost surprins de către fotoreporterii de la Spynews la cumpărături, în timp ce alegea, cu atenție, cele mai sănătoase și proaspete alimente pentru Gina și fetița lui nou-născută. Întrebat ce nume va primi fiica lui, Smiley a păstrat secretul, asigurându-i pe toți că el și iubita lui vor dezvălui, în curând, alegerea pe care au făcut-o.

Un lucru este cert, Smiley se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit tată de fată, lucru care-l emoționează vizibil. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au transmis mesaje de felicitări, lui și Ginei, pe parcursul ultimelor nouă luni, asigurându-și fanii că totul este senzațional.

Smiley și-a anulat planurile de când e tătic

“Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult.

Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă.

Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse citate de ciao.ro.

Smiley, felicitat de Laura Cosoi când a devenit tată

Încurcate sunt căile prieteniei și, în special, cele ale fostelor relații. De când au devenit părinți pentru prima dată, Smiley și Gina Pistol au primit zeci de mii de mesaje de felicitări din partea familiei, prietenilor, colegilor și a admiratorilor din mediul online. Și dacă Pavel Bartoș a ținut să fie printre primii care-i urează colegului său de la Românii au Talent toate cele bune, se pare că simpaticul actor nu a fost prima vedetă care l-a sunat pe Smiley.

Conform surselor celor de la impact.ro, cea care a pus, prima, mâna pe telefon să-l felicite pe Smiley a fost chiar Laura Cosoi, fosta lui iubită. Deși cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în anii 2000, cele două vedete au considerat că drumurile lor nu merg în aceeași direcție și s-au despărțit după câțiva ani de relație, cu toate că fanii se așteptau ce Smiley și frumoasa actriță să ajungă în fața altarului.

Anii au trecut, iar Laura Cosoi și cântărețul și-au refăcut viețile amoroase cu alte persoane, iar acum sunt implicați în relații sănătoase și fericite. Se pare că cei doi au păstrat o relație frumoasă de prietenie, motiv pentru care fosta actriță din La Bloc a fost prima persoană care l-a felicitat pe Smiley pentru faptul că a devenit părinte. Laura știe foarte bine semnificația acestei bucurii, fiind și ea, la rândul ei, mamă a doi copii.