Cum arată acum fiica Mirelei Vaida, de fapt. Micuța Carla e bucățică ruptă din mama ei VIDEO

Mirela Vaida a trecut de curând prin clipe extrem de dificile, după ce a fost atacată în platoul Acces Direct. Cu toate acestea, vedeta a reușit să treacă peste moment cu ajutorul familiei sale.

Cum arată fiica Mirelei Vaida, de fapt

Prezentatoarea tv se mândrește cu o familie superbă. Recent, artista și-a emoționat fanii cu o fotografie cu fiica ei, Carla, iar internauții au observat că cele două seamănă leit.

Vedeta și-a luat fiica la teatru, din dorința de a petree mai mult timp alături de ea. În același timp, artista a anunțat că deși teatrele sunt închise momentan, actorii continuă să facă repetiții pentru momentul în care se vor deschide teatrele pentru public.

„A fost si este, inca, o perioada foarte grea pentru artisti! 🎭Teatrele, desi inchise de atata vreme, isi duc mai departe activitatea pregatind noi spectacole, in speranta ca vom juca in curand! Pe artisti ii tine in viata scena! Si vin zilnic la repetitii! Cu entuziasm! Cu nerabdare! 🙏Pentru ziua in care isi vor revedea publicul in salile pline! ❤️Pentru ziua in care se va ridica din nou cortina!”, a scris Mirela Vaida pe instagram.

Mirela Vaida are o familie frumoasă

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și au împreună trei copii. Deși au o relație de mulți ani, Alexandru preferă să stea departe de ochii curioși ai presei.

Cei trei copii ai cuplului sunt Carla, Vladimir și Tudor, care a împlinit recent doi anișori.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși”, a spus artista despre soțul ei.

Ea a mai declarat în urmă cu câțiva ani că soțul ei este director comercial la o firmă cu sediul în Mediaș.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI