Mirela Vaida, din nou amenințată. Ce a pățit prezentatoarea de la Acces Direct: momente cumplite VIDEO

Mirela Vaida, din nou amenințată. Ce a pățit prezentatoarea de la Acces Direct: momente cumplite VIDEO
Mirela Vaida a fost amenințată din nou

Mirel Vaida trăiește cu frică! Celebra prezentatoare de televiziune a fost amenințată din nou, iar complicea femeii care a încercat să o rănească este în libertatea. Ce a pățit acum vedeta? Faii acesteia sunt șocați de ce i se întâmplă.

Mirela Vaida primește din nou amenințări!

Clipe crunte pentru Mirela Vaida! Coșmarul acesteia se pare că e departe de a se termina. Cunoscuta prezentatoare a fost amenințată din nou, iar viața ei este încă o dată în pericol. Aceasta își strigă nemulțumirea și frustrările asupra felului în care acționează autoritățile.

Actrița așteaptă ca procurorii să facă pași înainte și să rezolve situația în care se află, în care se teme pentru propria viață, dar autoritățile se pare că nu mișcă un deget. Presiunile vedetei au fost făcute în direct, la Acces Direct, așteptând ca măcar de această dată să se întâmple ceva.

Chiar avocatul blondinei care s-a aflat în platoul emisiunii a dezvăluit că s-a greșit din start în ancheta în cauză pentru că întâi de toate trebuia să aibă loc o percheziție pentru a se ajunge la autorul moral al faptei produse.

„Trăim într-un stat indolent”

“Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu. Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă! Vă rog să vă faceţi treaba!

Procurorii trebuie să facă asta, v-am dat-o pe făraş! Trăim într-un stat indolent. Nu se poate aşa ceva. E tot pe aici cea care mă ameninţă, v-o dăm din nou, ce faceţi cu ea, dragi procurori?”, a declarat Mirela Vaida, disperată de faptul că a fost din nou atacată. “S-a greşit din start în această anchetă. Trebuia să aibă loc o percheziţie pentru a se ajunge la autorul moral al acestei fapte”, a spus şi avocatul vedetei de la Antena 1.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI