Cum a apărut Mirela Vaida pe stradă, după ce a fost atacată la Acces Direct FOTO

Cum a apărut Mirela Vaida pe stradă, după ce a fost atacată la Acces Direct FOTO
Cum a apărut Mirela Viada după atacul de la Acces Direct?

Cazul atacului în direct de la Acces Direct încă face valuri în presa mondenă și pe rețelele de socializare. Cum a apărut pe stradă Mirela Vaida, după ce incidentul șocant prin care a trecut?

Apariția Mirelei Vaida imediat după atacul de la Acces Direct

Au trecut patru zile de chin pentru Mirela Vaida și familia acesteia care își face griji pentru ea. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată în platoul emisiunii de o femeie dezbrăcată care a încercat să o omoare cu un bolovan.

În urma celor întâmplate, artista a devenit foarte vigilentă și este păzită mai ceva decât un șef de stat. Aceasta nu este scăpată din privirile soțului care o însoțește peste tot, ulterior fiind preluată din parcare până în platou de către o echipă de bodyguarzi, conform click.ro.

Cea din urmă a acționat deja pe cale legală și a depus o plângere pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție împotriva femeii de 40 de ani din Iași care la moment se află internată la Spitalul Obregia.

De asemenea, după ce termină filmările, partenerul său de viață revine la platouri și o conduce din nou acasă, fiind practic nedezlipit de ea. „M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul.

Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată’’, a declarat prezentatoarea la Antena.

„Eu am trecut pe lângă moarte”

„Mie mi se pare tentativă de omor. Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică şi va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre şi când anume. Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, neavând discernământ, a intrat peste noi în platou”
Mirela Vaida (Sursa: antena3.ro)

Poliția urmează să înceapă o expertiză psihiatrică cu ajutorul căreia se va vedea dacă femeia care a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare cu un bolovan.

Urmăriți Playtech.ro și pe