Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă în direct la TV. Ce s-a întâmplat azi la Acces Direct e halucinant

Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă în direct la TV. Ce s-a întâmplat azi la Acces Direct e halucinant
Mirela Vaida, atacata in direct

În ediția de azi a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a fost atacată de o necunoscută care a intrat în platoul emisiunii dezbrăcată și cu un obiect obiect voluminos, pe care a vrut să îl arunce către prezentatoare, în timp ce aceasta își prezenta subiectul zilei.

Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă în direct la TV

Clipe de panică azi pentru Mirela Vaida. Celebra prezentatoare s-a speriat teribil când a fost atacată, în direct, de către o femeie necunoscută. Totul s-a petrecut recent, la Acces Direct. Imediat, producătorii emisiunii au chemat Poliția și Ambulanța. Mirela Vaida a dat și o declarație în care a spus ce a simțit în acele momente terifiante.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a mai spus Mirela Boureanu-Vaida.

Din video-ul de mai jos, se poate vedea cum femeia necunoscută se îndreaptă către ea și a strigat: ”Să-mi dai banii”, în timp ce ținea pietroiul în mână.

După incident, un echipaj de la 112 şi la faţa locului. Din primele informaţii reiese că agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani. Mirela Vaida a spus însă că nu o cunoaşte pe femeie.

Emisiunea Acces Direct este însă una dintre cele mai vizionate din țară, unde se prezintă diverse cazuri cu impact puternic. De altfel, Mirela Vaida nu s-a ferit să spună că, prin prisma emisiunii pe care o prezintă, s-a als și cu un val de hate din partea unora dintre telespectatori.

”Consider că, dincolo de lucrurile înfiorătoare care se întâmplă în jurul nostru, ar trebui să vedem partea bună, şi asta cred eu că este partea bună.”, spunea Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI