Cum arată Dana Războiu în costum de baie, la 45 de ani: ”Fără sport de 2 ani, plus 10 kg”

Cum arată Dana Războiu în costum de baie, la 45 de ani: ”Fără sport de 2 ani, plus 10 kg”
Cum arata Dana Razboiu in costum de baie, la 45 de ani

Nu există român să nu o cunoască pe Dana Războiu. La vârsta de 45 de ani, frumoasa brunetă, mamă a doi copii, are un trup perfect care ar putea stârni invidia multor domnișoare de 20 de ani. Cum arată vedeta în costum de baie.

Cum se menține în formă Dana Războiu, la 45 de ani

Dana Războiu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. La vârsta de 45 de ani, fosta prezentatoare de la TVR arată impecabil, are un ten luminos, trăsături de adolescentă și un trup sculptat, care întoarce, cu ușurință, privirile domnilor pe stradă.

De cinci ani de zile, Dana Războiu și-a schimbat complet stilul de viață și a adoptat o alimentație vegană la îndrumarea prietenei sale Cristina Bâtlan.

După ce s-a menținut timp de câțiva ani la greutatea de 49 de kilograme, recent, vedeta le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că nu a mai făcut sport de câțiva ani, motiv pentru care a pus 10 kilograme.

Cu toate acestea, din imagine se poate observa că Dana Războiu radiază și se simte extrem de bine în pielea ei. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu cu negru, din două piese, frumoasa șatenă s-a pozat în fața oglinzii, semn că este foarte încrezătoare în atuurile sale fizice.

„Fără sport de aproape 2 ani. Plus 10 kilograme. Dar mă simt atât de bine în pielea mea”, a fost mesajul din fotografia postată de Dana Războiu pe InstaStories.

De ce a devenit Dana Războiu vegană acum 5 ani de zile

Celebra vedetă și-a uimit fanii cu decizia pe care a luat-o acum cinci ani de zile, când a renunțat la carne și alimentele de origine animală pentru a adopta o alimentație vegană, pe bază de plante.

Dana Războiu a specificat motivul pentru care a luat această decizie în 2016, făcând legătura cu moștenirea sa genetică, spunând că își dorește să trăiască o viață lungă pentru a se bucura de copiii ei.

„Cum am antecedente tragice în familie, tata a murit de infarct la 58, la fel părinții lui, amândoi, eu nu am altă soluție decât să fac sport și să mănânc sănătos. Vreau să traiesc mult pentru ca atunci când mor, copiii mei să fie bătrâni si sa nu sufere.

Astfel, m-am specializat în fitness și stil de viață sănătos. O să vă împărtășesc și vouă tot ce am studiat și tot ce am experimentat. Poate vă ajută și pe voi. Sper să vă ajute și să vă inspire. Acesta este chiar scopul acestui blog”, declara Dana Războiu, acum ceva timp.