Dana Războiu, declarații dureroase după cele două divorțuri. Ce spune despre o nouă căsătorie

Dana Războiu, declarații dureroase după cele două divorțuri. Ce spune despre o nouă căsătorie
Dana Războiu, declarații dureroase despre cele două divorțuri

Dana Războiu face declarații dureroase despre cele două divorțuri. Cum a trecut peste momentele extrem de grele și ce spune aceasta despre o posibilă nouă căsătorie?

Dana Războiu, declarații emoționante despre cele două divorțuri

Divorțurile sunt deja la ordinea zile nu numai în România, ci în toată lumea. Dana Războiu a trecut și ea printr-o experiență de acest gen…și nu doar o dată. Nu a plecat niciodată la drum cu gândul la final și la un eșec în ceea ce privește căsnicia, dar s-a întâmplat. Din păcate, pare că aceasta a fost urmărită de ghinion, iar acum este mamă și tată pentru cei doi băieți ai săi, Victor și Marc.

Mariajul cu Ovidiu Brânzan s-a încheiat din cauza unui episod agresiv, iar cea de-a doua căsătorie cu Bogdan Enoiu s-a încheiat și el brusc, după 12 ani de conviețuire. Dana a reușit să treacă peste extremele emoționale de atunci doar cu ajutorul psihologului, iar acum este dispusă să o ia de la capăt, dar nu mai crede în instituția căsătoriei.

Dana Războiu, dezvăluiri emoțioante despre cele două divorțuri
Dana Războiu, dezvăluiri emoțioante despre cele două divorțuri

„Ar trebui un contract pe perioadă determinată”

„Cred că ar trebui să ne căsătorim pentru un an, adică ne căsătorim cu un contract pe perioadă determinată. Să fie o alegere. Anul acesta, te aleg pe tine și ne căsătorim, anul viitor, vedem dacă ne mai alegem unul pe celălalt. Și, dacă ne mai alegem în continuare, atunci ne mai căsătorim o dată și anul viitor. Și asta în fiecare an. Să nu fie ceva pentru totdeauna, pentru că, de obicei, nu e pentru totdeauna. Statisticile arată că 50 la sută dintre căsătorii se termină cu divorț și, la a doua căsătorie, vreo 60 la sută. Ăsta e adevărul pe care noi preferăm să nu îl vedem, ca și cum dacă nu îl vedem nu se întâmplă. Eu zic că e o idee bună să fie căsătoria pentru un an”
Dana Războiu (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI