Cum arăta Busu de la PRO TV în tinerețe. Imagini de colecție

Florin Busuioc, este cunoscut publicului larg drept Busu. El este actor și prezentator de televiziune. Acesta s-a născut pe data de 19 mai 1962 în localitatea Hunedoara din România și are vârsta de 59 de ani. Iată câteva imagini de colecție care prezintă cum arăta Busu în tinerețe.

Cum arăta Busu în tinerețe – imagini de colecție

Toată lumea îl știe pe Busu din cadrul rubricii Meteo de la Pro TV. Debutul său în televiziune a fost făcut la Pro TV, pe data de 5 decembrie 1996, cu emisiunea: Dăruiești și câștigi”. Busu era gazda emisiunii care prezenta cazurile unor copii care nu aveau posibilități materiale, dar erau foarte talentați. Oamenii impresionați de situația pe care o aveau acești copii, le ofereau ajutor.

În anul 2010, el a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Busu a jucat în mai multe filme celebre înainte de a lucra în televiziune, printre care se numără următoarele:

  • 6 gloanțe (2012) – Directorul hotelului
  • Ho Ho Ho 2: O loterie de familie (2012) – Narator
  • Crăciunul la Castel (2011) – Duce de Belmont
  • Jocul asasinilor (2011) – Gregor Antonescu
  • Nașa (2011) – părintele Pafnutie
  • Martor și acuzator (2010) – Danik
  • Pasiune și destin (2007) – paznic la închisoare
  • Niciodată nu e prea târziu (2006) – Mircea Negreanu.

Cum arăta Busu în tinerețe – copilărie

Busu a copilărit la Șoimărești, în Moldova, localitatea natală a mamei sale, Catinca Spataru. El a povestit despre copilăria sa și despre familie, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni prezentată de către Andreea Esca.

”Eu am avut 800 de grame la naștere, cât o lingură eram. Tanti Moriko, o vecină, când m-a văzut a spus: «No, lasă, domnule Busuioc, că poate facem un om din el». Până într-a patra am fost cel mai mic de oraș. Sportul m-a salvat, am făcut tenis de masă, dar am făcut foarte puțin pentru că nu ajungeam la masă, apoi am făcut volei. Era o echipă specială, pentru că eu făceam cu cei de a noua. M-au luat pentru că eram ridicător, ce îți închipui că ridicam la fileu?!”, a povestit acesta amuzat, potrivit ziarului Evenimentul Zilei.

Cum arăta Busu în tinerețe – declarații despre familie

Prezentatorul Florin Busuioc a fost căsătorit de două ori. Prima sa soție era medic și o chema Marieta. Cei doi au împreună un fiu: Florin Jr. A doua sa căsătorie a fost cu Lili, împreună cu care are două fete: Catinca și Natalia.

Potrivit celor de la b1.ro, Florin Busuioc ar fi povestit cum și-a părăsit familia la începutul anilor 90 și cum și-a abandonat băiețelul care pe atunci avea doar o lună de zile.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista…În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus îndrăgitul actor, în emisiunea Danei Săvuică, „E OK să fii vedetă?”.

Cum arăta Busu în tinerețe

După cum ne arată pozele vechi cu acesta, arăta total diferit față de cum arată astăzi. Pe lângă faptul că era mult mai slab, avea o podoabă capilară foarte bogată și era mustăcios.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI