Cum arată bebelușul lui Emily Burghelea. Poza cu micuța e aici: ”Ea este fetița noastră!”

Cum arată bebelușul lui Emily Burghelea. Poza cu micuța e aici: ”Ea este fetița noastră!”
Cum arata bebelusul lui Emily Burghelea

La data de 9 aprilie, Emily Burghelea a devenit mămică, după un travaliu de 24 de ore. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care fanii au putut să o vadă de curând.

Cum arată bebelușul lui Emily Burghelea

Astfel că după zile de așteptare, vedeta le-a prezentat-o fanilor ei pe fetița sa. Și dacă până acum ei văzuseră doar o mânuță sau un picioruș, de data aceasta ea a arătat-o în întregime.

Emily Burghelea a postat o imagine făcută la maternitate, la scurt timp după ce născuse:

”Prima ei ora de viata. ?? Parea ca ne stiam dintotdeauna. ✨ Ne-am inteles perfect din prima clipa in care ne-am privit in ochi. ?♥️ Nu mai exista nimic in jur. Eram doar eu si ea. Hipnotizate una de cealalta. Atunci timpul s-a oprit in loc.

Cand ma gandesc la nastere nu imi trece prin cap nici macar o secunda din multele ore de travaliu. Tot ce imi amintesc este acel moment in care am vazut-o si ne-am privit in ochi. Atunci in sufletul meu a pornit o cascada de bucurie care nu va seca niciodata. A venit momentul sa o cunoasteti. Ea este fetita noastra. ♥️ Tot universul nostru! ??”, a notat Emily.

”Sa aduci pe lume un copilas este cel mai frumos lucru care se poate intampla pe acest pamant. ?♥️ Vine cu o bucurie aparte, care nu poate fi comparata cu nimic si care este mai intensa si mai pura decat orice alta bucurie. ??

Ma uit la ea cu orele si nu ma mai satur. ?Nu mai am nevoie de nimic. ?Vreau doar sa fim noi doua si tati impreuna la infinit. ? Daca as putea sa pun stop timpului acum si aici, sa traiesc momentele acestea la nesfarsit, as face-o. ? Iubire pura nemarginita. ? Asta simt acum. ?

#iloveyoubaby @iubitul_lui_emily ce ni se intampla este un miracol! ?? Dumnezeu ne este martor! ??? P.S. Esti cel mai bun tatic! Iti multumesc pentru tot!”, a mai scris Emily zilele trecute pe Instagram.

”E un copil atât de cuminte”

Conform tatălui, pe nume Andrei, fetița ”a zâmbit încă de la început”.

„Acest copil este un dar de la Dumnezeu. Este un copil atât de frumos și atât de liniștit. A luat cele mai frumoase trăsături atât de la Emily, cât și de la mine.

E un copil atât de cuminte, nu plânge. Nu mă așteptam să fiu atât de fericit să schimb scutece. Am două fete foarte frumoase de care trebuie să am grijă. D-abia așteptăm să o vedeți pe cea mică. Să o botezăm mai întâi”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea, acum puțin timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe