Cum arăta Anna Lesko atunci când a fost lansată în showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani când s-au îndrăgostit

Cum arăta Anna Lesko atunci când a fost lansată în showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani când s-au îndrăgostit
Cum arăta Anna Lesko atunci când a fost lansată în showbiz de Irinel Columbeanu

Celebra cântăreață Anna Lesko s-a iubit în tinerețea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o în showbiz. La vremea respectivă au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Iată cum arătau cei doi împreună.

Cum arăta Anna Lesko pe vremea când era cu Irinel Columbeanu

Una dintre cele mai sexy cântărețe, Anna Lesko, este de nerecunoscut în  perioada când era tănără, abia ieșită din adolescență, alături de iubitul acesteia din acea perioadă, nimeni altul decât Irinel Columbeanu. Lesko s-a îndrăgostit de Irinel la vârsta de doar 17 ani în anul 1996. Pe atunci Columbeanu era un tânăr afacerist în vârstă de doar 38 de ani.

Anna Lesko, Irinel Columbeanu, poveste de dragoste
Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit în tinerețe. Sursă foto: Cancan.ro

Artista a povestit că scânteia între ei doi s-a aprins la o petrecere organizată la Casino Costanța unde ea a fost invititată alături de trupa sa de balet pentru a face spectacol. În ciuda faptului că mulți nu le-au dat nicio șansă pe motiv că nu se potrivesc, aceștia s-au iubit opt ani de zile.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna despre Irinel, potrivit Cancan.ro.

De asemenea, cântăreața a mai povestit că pe vremea când s-a iubit cu Irinel Columbeanu și-a dezvoltat și pasiunea pentru pictură, ba chiar i-a dăruit și câteva opere de artă lui Columbeanu. Lesko a spus că este ferm convinsă că Irinel încă păstrează tablourile dăruite de ea la Izvorani, deoarece ”au fost dăruite din dragoste, pasiune și inspirație”.

Pe lângă faptul că iubit-o extrem de mult, Irinel Columbeanu este și cel care a ajutat-o pe Anna Lesko să se lanseze cu succes în lumea muzicii. Astfel, în anul 2001, Lesko și-a început cariera muzicală având parte de toată susținerea lui Columbeanu. Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la sfârșit după opt ani de zile, atunci când toți se așteptau să ajungă în fața altarului, nu să se despartă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI