Câți bani va primi Anna Lesko pensie alimentară. Ce se va întâmpla cu băiețelul, după despărțirea de DJ Vinnie

Câți bani va primi Anna Lesko pensie alimentară. Ce se va întâmpla cu băiețelul, după despărțirea de DJ Vinnie

După apropae opt ani de relație, unul din cele mai discrete cupluri din indsutria de entertainment din România, format din Anna Lesko și DJ Vinnie a ales să se destrame. Este una din cele mai surprinzătoare despărțiri de pe scena mondenă românească.

Anna Lesko a deci să divorțeze de soțul său, DJ Vinnie, după ce aceștia au format o familie vreme de opt ani de zile. Ruptura produsă între Anna Lesko și DJ Vinnie, pe numele său real Adrian Neniță s-ar fi produs după ce cântăreața a fost filmată în timp ce se săruta cu Mike Diamonds în club.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai surprizătoare despărțire de pe scena mondenă. Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”adio”.

Câți bani va încasa Anna Lesko?

După ce au semnat actele despărțirii și și-au spus definitiv adio, Anna Lesko ar urma să primească drept pensie alimentară o sumă frumușică de bani.

Potrivit cancan.ro, cei doi au încercat pe cât posibil să își încheie socotelile în mod pașnic, astfel încât să fie convenabil pentru toată lumea, cu atât mai mult pentru băiețelul lor care a rezultat din această frumoasă relație.

Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl copilului său
Anna Lesko și fostul ei soț, DJ Vinnie s-au despărțit în bune condiții

Anna Lesko și fostul său soț au convenit în biroul mediatorului ca domiciliul micuțului să rămână la casa artistei, urmând ca Adrian Neniță să plătească lunar o contribuție pentru creșterea și îngrijirea băiețelului lor, care se ridică la 200 de euro. Mai mult decât atât, cei doi au pus la punct și custodia minorului.

„Părțile au stabilit un program de legături personale cu minorul, astfel:

a) Pe parcursul anului, petrecerea timpului cu tatăl, în primul și al treilea weekend al fiecărei luni, respectiv de vineri, cu preluare de la instituția de învățământ, până luni la începerea programului școlar; în celelalte săptămâni în intervalul miercuri cu preluare de la instituția de învățământ până vineri la începerea programului școlar.
b) În perioada vacanțelor, astfel: vacanța de vară (intervalul 15 iunie-15 septembrie) o perioadă de maxim 14 zile cu fiecare părinte, în afara programului stabilit la pct. a; sărbătorile de Crăciun și Paște vor fi petrecute alternativ cu părinții (începând cu Crăciun 2019 și Paște 2020 petrecute cu tatăl)

c) Părțile de comun acord stabilesc celebrarea zilei de naștere, onomastice, sau alte evenimente majore (serbări, Ziua Copilului, majoratul, etc.) de către părinți împreună cu minorul;

d) Zilele de naștere ale părinților vor fi petrecute de copil cu părintele sărbătorit, fără a afecta programul stabilit la pct. a
e) În afaraprogramului stabilit, oricare dintre părinți va putea petrece timp cu minorul, cu acordul celuilalt părinte, fără a afecta programul școlar și vor putea comunica neîngrădit prin orice mijloace de comunicare.

„Domnul Neniță Adrian se obligă la plata…”
2.4 Pentru ieșirile din țară ale minorului, în străinătate, însoțit de oricare dintre părinți, părțile își exprimă acordul ca hotărârea ce se va da în prezenta cauză să țină loc de consimțământ; precizările privind destinația și durata vor fi comunicate celuilalt părinte care își va exprima acordul în scris cu privire la acestea, acord ce va fi anexat obligatoriu hotărârii judecătorești de încuviințare a prezentului acord.

2.5 Deciziile privind programul școlar, program after-school, extrașcolar, cluburi școlare, sportive, de petrecere a timpului liber pentru copii și școlari. îngrijire medicală și asigurări medicale, vor fi luate de părinți de comun acord.
2.6 Domnul Neniță Adrian se obligă la plată unei contribuții, pentru creșterea și îngrijirea minorului, educație și pregătire profesională, în cuantum de 200 euro (echivalent în lei la cursul zilei), care va fi achitată lunar, până în ultima zi a lunii pentru care se efectuează plată, într-un cont indicat de dna. Anna Lesko sau numerar, începând cu luna iulie 2019”, se arată în acordului de mediere semnat de cei doi artiști, în posesia căruia a intrat publicația mai sus citată”.

Cei doi au ales să se despartă la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în timp ce se săruta, în club, cu Mike Diamondz, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții aprinse, iar ruptura se pare că a fost inevitabilă după episodul din club.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI