Irinel Columbeanu, la fundul sacului. Cum a ajuns să piardă sute de mii de euro, după ce s-a cuplat cu tinerica Oana

Irinel Columbeanu, la fundul sacului. Cum a ajuns să piardă sute de mii de euro, după ce s-a cuplat cu tinerica Oana
Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului, după ce s-a cuplat cu tinerica Oana

I-a venit rândul și lui Irinel Columbeanu, au spus câțiva internauți. Vremurile mai puțin bune abia acum se arată pentru fostul soț al Monicăi Gabor. Afaceristul a început să-și vândă lucrurile de preț după ce s-a cuplat cu tinerica Oana, semn că frumoasa a beneficiat la maximum de banii iubitului.

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului

Irinel Columbeanu a ajuns la momentul la care toți se gândeau. După ce s-a iubit cu foc și patimă numai cu femei cu mult mai tinere decât al, una i-a pus capac și l-a adus în stadiul în care să strâgă cureaua. Irinel Columbeanu și-a vândut bolidul despre care s-a discutat ani la rând pe o sumă chiar mică.

Prin acest lucru, Irinel a dat de înțeles că avea nevoie urgentă de bani, așa că nu a mai stat să negocieze sau să găsească un cumpărător care să-i ofere un preț mai mare. Inițial, vehiculul lui Columbeanu costa 240.000 de euro, iar acesta a dat-o pe doar 29.000 de euro. Din păcate pentru acesta, vremurile bune au apus, iar vinovată de perioada mai puțin bună pe care o întâmpină se pare că e Oana Cojocaru.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru. Tinerica l-a adus la fundul sacului
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru. Tinerica l-a adus la fundul sacului

„Viaţa nu înseamnă să te plângi”

Cu toate că vina pentru averea mai scăzută a afaceristului ar fi a Oanei, declarațiile din trecut arată că nu apreciază lucrurile extrem de scumpe și că este modestă.

„Dacă ai mâncare în frigider, haine pe tine, un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi, eşti mai bogat decât 75% din oamenii de pe planetă. Dacă ai bani în portofel şi poţi merge oriunde îţi doreşti, te numeri printre cei 18% cei mai bogaţi oameni din lume.Dacă eşti sănătos, eşti mai binecuvântat decât oamenii care vor muri săptămâna asta. Dacă poţi citi acest mesaj şi să îl înţelegi, eşti mai norocos decât cele trei miliarde de oameni care nu pot vedea, nu ştiu să citească sau suferă de retard mental. Viaţa nu înseamnă să te plângi, ci e de despre celelalte o mie de motive să fii fericit şi recunoscător”
Oana Cojocaru (Sursa: spynews.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI