28 nov. 2022 | 13:50

Cum arăta Anamaria Prodan când s-a căsătorit cu Reghecampf. Imagini de colecţie de la nunta celor doi

Monden
Cum arăta Anamaria Prodan când s-a căsătorit cu Reghecampf. Imagini de colecţie de la nunta celor doi
Cum arăta Anamaria Prodan când s-a căsătorit cu Reghecampf. Imagini de colecţie de la nunta celor doi. Galerie foto

Cum arăta Anamaria Prodan când s-a căsătorit cu Reghecampf. Cine ia în calcul doar aparițiile sale prezente, nu o mai recunoaște. Sunt imagini de colecție cu foștii parteneri. „Timpul trece, noi rămânem la fel”, susținea sexy impresara, în urmă cu câțiva ani de zile. Numai că destinul a avut alte planuri pentru ei.

Cum s-au căsătorit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu paisprezece ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pășeau cu zâmbetul pe buze spre altar, pentru a-și jura dragoste pe viață. Deși tuturor ne place să credem că, în astfel de momente, fiecare cuplu ascunde acel „ceva” care îl va suda, în cazul celor doi relația avea să traverseze mai multe evenimente nefericite.

Se întâmpla în anul 2008. Anamaria Prodan a decis să îi jure dragoste lui Laurențiu Reghecampf. Era prea îndrăgostită ca să-și permită riscul de a-i scăpa printre degete. Acesta a fost, cel mai probabil, și motivul pentru care i-a cerut imediat fostului său soț să îi răspundă la marea întrebare.

Impresara l-a luat prin surprindere pe fostul antrenor al Universității Craiova, punându-l „la zid”. Fiica regretatei Ionela Prodan nu a fost cerută în căsătorie, ci l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf dacă vrea să se însoare cu ea. O situație care, de altfel, ar stânjeni mulți bărbați…

Nimeni nu știe, concret, cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Unele voci spun că s-au cunoscut pe vremea când impresara era împreună cu Adrian Iordache. Acesta din urmă i-ar fi cerut insistent partenerei să nu renunțe la relația pe care o aveau. Totuși, Anamaria Prodan, femeie independentă, a decis să își asculte inima.

Cum arăta Anamaria Prodan când s-a căsătorit cu Reghecampf

Agenta de jucători s-a căsătorit oficial cu fostul antrenor al Universităţii Craiova. Tot cu el urma să aibă și un copil. Este vorba despre Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut și după „Bebeto”. Din mariajul anterior, cu Tiberiu Dumitrescu, fiica regretatei Ionela Prodan mai avea două fete.

La nunta cu Laurențiu Reghcampf, Anamaria Prodan arăta foarte diferit față de imaginea pe care o promovează astăzi. Se poate observa cu ușurință acest lucru, doar accesând imaginile din galeria FOTO a articolului.

Agenta de jucători era fană, la acea vreme, a controversatei coafuri „palmier”, datorită căreia a devenit și celebră. Multă vreme, a fost subiect de primă pagină în ziarele de circulație națională. Îmbrăcată într-o rochie de mireasă decoltată, mulată pe talie și largă de la mijloc în jos, vedeta a atras privirile tuturor curioșilor. Și Laurențiu Reghecampf a făcut eforturi să arate bine, optând pentru un costum negru și o pălărie albă.

„Timpul trece, noi rămânem la fel”, scria Anamaria Prodan, acum câțiva ani, în dreptul unei fotografii de la nunta cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf.

Credea sexy impresara că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Numai că destinul – sau karma, așa cum susținea fosta parteneră a antrenorului de fotbal – avea alte planuri pentru ei. În anul 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro